Γνωρίζετε ότι; Πάνω από 250.000 ζευγάρια στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν προβλήματα Γονιμότητας…

  • Iatropedia
Διεθνώς το 15% των ζευγαριών αναπαραγωγικής ηλικίας αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας. Δηλαδή, αδυναμία να συλλάβουν μετά από προσπάθεια ενός χρόνου ή 6 μηνών σε περίπτωση που η γυναίκα είναι 35 ετών ή μεγαλύτερη. Στην Ελλάδα εκτιμάται ότι το ποσοστό αυτό είναι υψηλότερο (15%-20%).

Φέροντας αυξημένο αίσθημα ευθύνης για τη σύλληψη, οι γυναίκες είναι οι πρώτες που μπαίνουν στη διαδικασία ελέγχου, δοκιμάζοντας τεστ ωορρηξίας και γυναικείας γονιμότητας.

Έρευνες δείχνουν πως η ευθύνη είναι τελικά ισομερής, καθώς οι άνδρες ευθύνονται για το 40%-50% των ζητημάτων υπογονιμότητας, κυρίως εξαιτίας της χαμηλής συγκέντρωσης σπέρματος.

Πως ορίζεται η “χαμηλή” συγκέντρωση σπέρματος & ποιες οι συνέπειες;

Το αποδεκτό επίπεδο για μια φυσιολογική συγκέντρωση σπέρματος είναι 20 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά χιλιοστόλιτρο σπέρματος. Μια χαμηλή συγκέντρωση σπέρματος μπορεί να σημαίνει μειωμένη πιθανότητα επιτυχημένης γονιμοποίησης του ωαρίου από κάποιο σπερματοζωάριο.

Ωστόσο, το 80% των ανδρών σε υπογόνιμα ζευγάρια δεν υποβάλλονται σε έλεγχο γονιμότητας…

Ένα σημαντικό πρώτο βήμα στον προγραμματισμό για μια εγκυμοσύνη ή προκειμένου να καθοριστεί η αιτία των τρεχόντων ζητημάτων υπογονιμότητας ενός ζευγαριού είναι ο έλεγχος της συγκέντρωσης σπέρματος. Ωστόσο, ένα ραντεβού σε μια κλινική γονιμότητας για μια ανάλυση σπέρματος (Σπερμοδιάγραμμα) δεν είναι για όλους. Ο εργαστηριακός αυτός έλεγχος μπορεί να είναι ακριβός, άβολος και συχνά να προκαλεί αίσθημα αμηχανίας και ενοχής στους άνδρες.

Είτε σχεδιάζετε μια εγκυμοσύνη στο εγγύς μέλλον ή προσπαθείτε να γίνεται γονείς και παίρνει περισσότερο χρόνο από όσο νομίζατε, το SpermCheck® Fertility είναι μια μοναδική καινοτόμος λύση που θα σας παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα στη διακριτικότητα του προσωπικού σας χώρου!

Το SpermCheck® Fertility είναι ο έμπιστος σύμβουλος του ζευγαριού, προσφέροντας μια αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή λύση δίνοντας άμεση απάντηση και καθιστώντας το 1ο βήμα στη διερεύνηση της ανάγκης περαιτέρω εργαστηριακού ελέγχου ανδρικής γονιμότητας.

ΤΩΡΑ…υπάρχει η λύση που θα αλλάξει την εικόνα της αγοράς Γονιμότητας…

Τι είναι το SpermCheck® Fertility;

Το SpermCheck® Fertility είναι ένα γρήγορο και εύχρηστο τεστ γονιμότητας για χρήση στο σπίτι, το οποίο υποδεικνύει σε 10 μόλις λεπτά, αν ο άνδρας έχει φυσιολογική ή χαμηλή συγκέντρωση σπερματοζωαρίων (πάνω ή κάτω από 20 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά χιλιοστόλιτρο σπέρματος).

Με ποσοστό ακρίβειας πάνω από 98% – όσο ένα εργαστηριακό τεστ, και εγκεκριμένο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), το SpermCheck® Fertility παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα στη διακριτικότητα του προσωπικού χώρου του εξεταζομένου.

Πως λειτουργεί το SpermCheck® Fertility;

Το SpermCheck® Fertility ανιχνεύει ένα αντιγόνο (σύμπλεγμα πρωτεΐνης), στην επιφάνεια της κεφαλής του σπερματοζωαρίου που ονομάζεται SP-10.

Ένα θετικό αποτέλεσμα υποδηλώνει πως η συγκέντρωση σπέρματος είναι πάνω από 20 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά χιλιοστόλιτρο σπέρματος.

Ένα αρνητικό αποτέλεσμα υποδηλώνει πως η συγκέντρωση είναι κάτω από 20 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά χιλιοστόλιτρο σπέρματος, και πιθανόν να χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση μέσω εργαστηριακού ελέγχου.

• Πάνω από 98% Ακρίβεια!

• Ακριβές όσο και ένα εργαστηριακό τεστ!

• Εύχρηστο & Προσωπικό!

• Εύκολη ανάγνωση των αποτελεσμάτων!

• Αποτελέσματα σε 10 λεπτά!

Καινοτομία: SpermCheck Fertility – το πρώτο και μοναδικό τεστ ελέγχου της ανδρικής γονιμότητας για χρήση στο σπίτι!

Τώρα ξέρεις!

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας.

Στα φαρμακεία από την εταιρεία Pharmathen.

Τηλ. επικοινωνίας: 210-6664805-6