Γιατί οι υψηλόμισθες είναι περισσότερο θύματα απιστίας;

  • Iatropedia
Ποια είναι άραγε η διαφορά μεταξύ μιας υψηλόμισθης και μιας χαμηλόμισθης γυναίκας έστω κι αν είναι το ίδιο γοητευτικές;

Όσες βγάζουν περισσότερα έχουν περισσότερες πιθανότητες να απατηθούν από τους συζύγους ή τους συντρόφους τους, καθώς οι άνδρες που κερδίζουν λιγότερα χρήματα είναι πιο πιθανό να αναζητήσουν και αλλού ερωτική συντροφιά.

Όσο για τα αίτια; Οι ερευνητές του αμερικανικού πανεπιστημίου Κορνέλ όπου πραγματοποιήθηκε σχετική έρευνα εξηγούν πως η απιστία ενδεχομένως να είναι μια μέθοδος για να αποκατασταθεί η ηγετική φυσιογνωμία ενός άνδρα, δεδομένου ότι …κατεβάζει ορισμένα σκαλοπάτια στην ιεραρχία του σπιτιού.

Άλλωστε όπως περιγράφουν οι ειδικοί, όταν η γυναίκα αμείβεται με περισσότερα, οι άνδρες νοιώθουν πως απειλείται η αρσενική τους ταυτότητα, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να την ανακτήσουν και πάλι αναζητώντας συντροφιά σε ξένες αγκαλιές.

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι γενικότερα οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία καθώς μετά από καταγραφή της ζωής συγκεκριμένων ζευγαριών διαπιστώθηκε σε ένα διάστημα έξι ετών, ότι το 6,7% των ανδρών απάτησε τη σύντροφό του, σε αντίθεση με το 3,3% των γυναικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

από τι κινδυνεύουν οι μορφωμένες γυναίκες

από τι κινδυνεύουν οι αδύνατες γυναίκες

σεξ από νωρίς για τις έφηβες

χάστε τα κιλά των εορτών με…σεξ