Έρχεται το 2ο κύμα κινητικότητας-εξπρές σε νοσοκομεία Αττικής και Περιφέρειας!

  • Iatropedia
Άρον άρον θα βγουν πια οι λίστες με τα ονόματα των εργαζομένων που θα πρέπει αναγκαστικά να μετακινηθούν σε άλλο χώρο εργασίας ελέω τρόικας.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Ήδη τα στελέχη του υπουργείου Υγείας ετοιμάζουν λίστες με θέσεις και ειδικότητες που πρέπει να καλυφθούν και αντίστοιχα σε συνεννόηση με τους περιφερειάρχες υγείας συμπληρώνουν και τα ονόματα.

Άλλωστε ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει δημοσίως ότι τα πάντα θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, το οποίο βέβαια δεν είναι και μακριά.

Όμως οι χρόνοι είναι ακόμη πιο πιεστικοί εξαιτίας και των απαιτήσεων της τρόικας που ζητά εδώ και τώρα την κεφαλή επί πίνακι δημοσίων υπαλλήλων.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Standards Money Conference 2013 ο Διοικητής της Α’ ΥΠΕ Βασίλης Κοντοζαμάνης στο δεύτερο Κύμα Κινητικότητας ενεργό ρόλο θα έχουν τα Νοσοκομεία της Αττικής εκτός βέβαια από αυτά της περιφέρειας.

Να σημειωθεί ότι στα νοσοκομεία της Αττικής έχει ολοκληρωθεί ήδη η κινητικότητα σε 8 μεγάλα νοσοκομεία ενώ αναμένεται να μπούνε στο στόχαστρο και τα υπόλοιπα του Λεκανοπεδίου. Από τα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιφέρειας πάντως ο αριθμός των εργαζομένων που θα μπούνε στον πάγο δεν αναμένεται να είναι πάνω από 900, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα…κάγκελα το Μαξίμου για τον ΕΟΠΥΥ! Ο εκνευρισμός Σαμαρά και οι εντολές για πρόσωπα, σπατάλες, χρέη

Έρχεται ρευστό από τον ΕΟΠΥΥ! Πόσα θα πάρουν γιατροί, φαρμακοβιομηχανίες, κλινικές

Ένα …καβουράκι για τον ΕΟΠΥΥ! Τι ψωνίζει με 17.000 ευρώ ο Οργανισμός

Παζάρι” για λουκέτο στα ιατρεία των γιατρών του πρώην ΙΚΑ! Ο θυμός Άδωνι και το tweet για iatropedia!