Έρχεται απαγόρευση του καπνίσματος! Τι ετοιμάζει ο Άδωνις

  • Iatropedia
Νέα μέτρα για την απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς χώρους θα ανακοινώσει σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Έτοιμο στο συρτάρι του γραφείου του έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης το σχετικό νομοσχέδιο το οποίο θα περιλαμβάνει νέα μέτρα για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στη χώρα μας.

Παρά το γεγονός ότι όλες οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες του αρμόδιου υπουργείου είχαν προωθήσει σχετικά μέτρα στην πράξη ποτέ δεν εφαρμόσθηκαν.

Μπορεί να επιστρατεύθηκε ακόμη και η δημοτική αστυνομία ώστε να κόβει τα πρόστιμα στους παραβάτες καπνιστές αλλά οι απανταχού θεριακλήδες δεν πτοήθηκαν.

Εξάλλου σε πρόσφατες δηλώσεις του το παραδέχθηκε το γεγονός αυτό και Άδωνις Γωργιάδης ο οποίος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την εφαρμογή του νόμου όχι κωμωδία… τραγωδία! Και συνέχισε αναφέροντας πως η χώρα μας έχει μείνει πάρα πολύ πίσω σ' αυτόν τον τομέα» .

Στο πλαίσιο αυτό και σε μια ακόμη απέλπιδα προσπάθεια να σβήσουν όλα τα τσιγάρα από τους κλειστούς χώρους ο υπουργός υγείας θα εξαγγείλει σήμερα τις σχετικές πρωτοβουλίες που θα αναλάβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα χέρια των Γερμανών ΕΟΠΥΥ-ΠΦΥ με 4,5 εκατ. ευρώ! Η απόφαση του Άδωνι και οι «διάλογοι»

Πιέσεις τρόικας να «τρέξει» η κινητικότητα! Πόσοι θα αποχωρήσουν στην Υγεία

Η προειδοποίηση Άδωνι και η επίσχεση των «κουρεμένων» από τον ΕΟΠΥΥ ιδιωτών

«Διαστημικές» συνταγές δια χειρός υπ. Υγείας! Φάρμακα για ατύχημα με διαστημόπλοιο