Επιτυχημένη η επέμβαση σε Σαμαρά – Καλύτερα ο Ράπανος

  • Iatropedia
Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Αττικό νοσοκομείο ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαρας μετά την αρχή ρήξης αμφιβληστροειδούς που διέγνωσαν οι γιατροί. Την ίδια στιγμή οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο κ. Ράπανος είναι ικανοποιητικές και δεν φαίνεται κάτι το ανησυχητικό

Ο κ. Σαμαράς υποβλήθηκε σε ολική νάρκωση και οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει για νοσηλεία. Εκείνοι θα κρίνουν επίσης αν ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο αφού την ερχόμενη Παρασκευή είναι η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ. Αυτό θα φανεί από τις εξετάσεις που θα γίνουν την Κυριακή. Αν όλα πηγαίνουν καλά τότε ο πρωθυπουργός θα μπορέσει να ταξιδέψει.

Την εγχείρηση έκανε ο Πάνος Θεοδοσιάδης, διευθυντής της Β' Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικης Κλινικής.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου γύρω στις 10 ξεκίνησε η προετοιμασία για την επέμβαση η οποία διήρκησε μία ώρα ενώ η εγχείρηση κράτησε ακόμη μια ώρα.

Την ίδια ώρα η κατάσταση της υγελιας του υπουργού Οικονομικών, κ. Βασίλη Ράπανου, κρίνεται ικανοποιητική. Το Ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει: «ο κ. Βασίλης Ράπανος, υπεβλήθη σε πλήρη απεικονιστικό έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου υπήρξαν άκρως ικανοποιητικά. Η κατάσταση του είναι σταθεροποιημένη και βαίνει βελτιούμενη. Η θεραπευτική αγωγή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες. Νεότερο ανακοινωθέν θα εκδοθεί εφόσων υπάρξει λόγος.»