Επίσκεψη Κικίλια στο Τζάνειο: «Αντιμετωπίζουμε μια τεράστια κρίση δημόσιας Υγείας»

  • Γιάννα Σουλάκη
Κικίλιας
Το Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» που εφημέρευε επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Με ασθενείς και ιατρονοσηλευτικό προσωπικό είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου  βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Παράλληλα πραγματοποίησε και συνάντηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και τους Διευθυντές.

Ο κ. Κικίλιας διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε μεγάλη επιβάρυνση στην εφημερία του νοσοκομείου, όπως είπε:

«Με χαρά βλέπω, ότι η εφημερία είναι λίγο καλύτερη από ότι την προηγούμενη φορά. Θέλω να πω ότι αυτοί εδώ οι άνθρωποι – η Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας, η Διοίκηση του Νοσοκομείου, ο Διευθυντής της ΜΕΘ, η Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, οι γιατροί μας και όλο το υγειονομικό προσωπικό – έχουν δώσει όλο τους το είναι σε αυτή την προσπάθεια. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ όλους», τόνισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος της επίσκεψης.

«Αντιμετωπίζουμε μια πανδημία, δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς αυτό, μια τεράστια κρίση Δημόσιας Υγείας», τόνισε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος πρόσθεσε ότι το ΕΣΥ ανταποκρίνεται:

«Βλέπετε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας ανταποκρίνεται και με το παραπάνω και εδώ και αρκετές εβδομάδες, με τη βοήθεια και τη στήριξη όλων: των ιδιωτικών Θεραπευτηρίων και των στρατιωτικών Νοσοκομείων και ιδιωτών γιατρών. Σε αυτή τη μάχη για να σωθεί έστω και μια παραπάνω ανθρώπινη ζωή, δεν περισσεύει κανείς», κατέληξε ο κ. Κικίλιας.