Ένταση στο Νοσοκομείο Καρύστου καθησυχαστικός ο Υπουργός Υγείας

  • Iatropedia
Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στο Νοσοκομείο Καρύστου, όταν εξαγριωμένοι κάτοικοι της περιοχής, εισέβαλλαν στον προαύλιο χώρο και στα γραφεία και επιτέθηκαν και προπηλάκισαν τον υποδιοικητή κ. Ηλία Πέτση.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, επισκέφτηκε επισκέφθηκε το νοσοκομείο στην Κάρυστο. Τον περίμεναν τουλάχιστον 700 κάτοικοι της περιοχής για να διαμαρτυρηθούν για την συνεχή υποβάθμιση του νοσοκομείου. Οι κάτοικοι σε έξαλλη κατάσταση φώναζαν ότι δεν οι συνεχείς υποβαθμισεις του νοσοκομείου τους θα έχουν σαν αποτέλεσμα , να γίνει Κέντρο Υγείας.

Κάποια στιγμή η ένταση κορυφώθηκε και το πλήθος εισέβαλε στο γραφείο του κ. Ηλία Πέτση, εγκλωβίζοντας τον μέσα και απαιτώντας να παραιτηθεί.

Λίγο μετά της 8 το βράδυ ο Υπουργός Υγείας κ. Α. Λοβέρδος πήρε θέση και καθησύχασε τον κόσμο στην Κάρυστο, λέγοντας ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στο υπάρχον καθεστώς λειτουργίας του νοσοκομείου Καρύστου: «το νοσοκομείο στην Κάρυστο, ούτε θα υποβαθμιστεί, ούτε φυσικά θα γίνει Κέντρο Υγείας. Το νοσοκομείο δεν απειλείται, η κατάσταση δεν αλλάζει και τα πνεύματα θα πρέπει να ηρεμήσουν» είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας