Έλυσε όλα τα προβλήματα του ΕΣΥ και του ΠΕΔΥ ο κ. Γρηγοράκος

  • Iatropedia
Μόνιμο προσωπικό που θα καλύψει τις κενές θέσεις του νοσοκομείου και…αυξήσεις μισθών υποσχέθηκε στους γιατρούς της Λέσβου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος σε επίσκεψη που πραγματοποίησε σε μονάδες του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Τόσες υποσχέσεις και «θα» είχαν να ακούσουν εδώ και τουλάχιστον μια 5ετία οι γιατροί του νοσοκομείου της Μυτιλήνης που έμειναν άφωνοι ακούγοντας τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να δίνει υποσχέσεις για πλήρη εξομάλυνση της λειτουργίας του ΕΣΥ στο νησί.

Με το που ξεκίνησε τον χαιρετισμό του στους εργαζομένους μάλιστα, ο κ. Γρηγοράκος ξεκαθάρισε ότι η επίσκεψή του «δεν είναι προεκλογική αλλά ουσίας»!

Στην συνέχεια επίλυσε μιλώντας όλα τα προβλήματα: Κάλυψη των κενών θέσεων στο νοσοκομείο με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ανανέωση των συμβάσεων, αύξηση μισθού στους αγροτικούς γιατρούς ως κίνητρο, αλλά και κατάργηση του περίφημου 5ευρου.

Στην συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μετέβη στη Λήμνο όπου συναντήθηκε με τον προϊστάμενο του ΠΕΔΥ, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξάνθη: Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας στο ρελαντί…

Υπαρκτός ο κίνδυνος εμφάνισης κρούσματος Έμπολα στην Ελλάδα

Έμπρακτη στήριξη οικογενειών στο Θριάσιο

ΕΟΠΥΥ:Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για τους ασφαλισμένους! Στη σέντρα γενικός γιατρός επειδή έδωσε φάρμακα για ΧΑΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν