Έκανε δωρεές 1 εκατ. ευρώ και δεν της έδιναν… βιβλιάριο ασθενείας!

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η κ. Γιαννούλα Γκουντάνη, η οποία επέστρεψε στην χώρα μας μετά από δεκαετίες στην Αυστραλία, έκανε δωρεές στο "Παναρκαδικό" νοσοκομείο στη μνήμη του συζύγου της που ξεπερνούν συνολικά το 1 εκατ. ευρώ. Χάριν αυτών μάλιστα υπάρχει σήμερα ένα υπερσύγχρονο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο στο Νοσοκομείο της Τρίπολης. Κι όμως … Η Ελληνίδα αυτή είναι ανασφάλιστη χωρίς βιβλιάριο ασθενείας!

Αυτό αποκάλυψε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, μιλώντας σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης αφού είχε λάβει την εξουσιοδότηση από την ίδια την κυρία Γκουντάνη, για να το αναφέρει δημοσίως…

Λίγη ώρα μετά την βράβευση της που έγινε στην ίδια εκδήλωση, ο αναπληρωτής διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Βενετσάνος Πονηράκος, ενώπιον του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, ανακοίνωσε ότι δίνεται εφ’ όρου ζωής υγειονομική περίθαλψη στην κ. Γιαννούλα Γκουντάνη, η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε τους υπευθύνους για την απόφαση αυτή.

Χρειαζόταν άραγε να γίνει αναφορά από την Δήμαρχο; Μία δωρεά 1 εκατ. ευρώ δεν είναι συνηθισμένη ούτε και μένει μυστική, πόσο μάλλον όταν ο δωρητής είναι πια μόνιμος κάτοικος της περιοχής και εν…ζωή!

Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν