Έγιναν τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στο ΠαΓΝΗ

  • Iatropedia newsroom
Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει ότι τα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή θα ενισχύσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και το Πανεμιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου στην Κρήτη «άνοιξαν τις πόρτες τους» στα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή.

Το πρώτο απογευματινό χειρουργείο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης έγινε χθες, Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, σε ασθενή 67 ετών για αφαίρεση βουβωνοκήλης.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα των συνεργατών που όπως επισημαίνει «έμπρακτα συνεχίζουν την προσπάθεια παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες!».

Δείτε επίσης: Απογευματινά χειρουργεία με συμμετοχή ασφαλιστικών εταιρειών – Τι θα πληρώνουν οι ασθενείς

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Έλενα Ροφαέλα παρακολούθησε από μέσα το πρώτο απογευματινό χειρουργείο και μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε πως είναι σημαντικό σε ένα μικρό επαρχιακό νοσοκομείο να γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από το προσωπικό.

Χθες, πραγματοποιήθηκαν και τα τρία πρώτα απογευματινά χειρουργεία στο ΠαΓΝΗ, όπως ανέφερε σε ξεχωριστή ανάρτησή του ο Υπουργός Υγείας.

Πηγή / Φωτογραφία: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τα απογευματινά χειρουργεία στην Αττική

Διαβάστε επίσης: Νοσοκομειακοί γιατροί: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας για τα απογευματινά χειρουργεία