Διαδικτυακά «πυρά» του πρώην προς το νυν υπουργό Υγείας

  • Iatropedia
Δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή εξαπέλυσε μέσω Twitter ο πρώην υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος σε "διαχειριστική ανεπάρκεια" και "ασχετοσύνη".

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

«Η διαχειριστική ανεπάρκεια/ασχετοσύνη του κ. Κουρουμπλή δεν έχει προηγούμενο», ανέφερε χαρακτηριτικά ο κ.Γεωργιάδης και συνέχισε: «Έστειλε «ισοδύναμα» 140εκατ. ευρώ για το 5ευρω που φέρνει ετησίως 19 εκατ ευρώ». Λίγο αργότερα δε, σε δεύτερο tweet, χαρακτήριζε τον κ. Κουρουμπλή «άσχετο».

Πάντως ο κ. Κουρουμπλής σε δηλώσεις του χθες ανέφερε ότι για την επίτευξη συμφωνίας η τρόικα ζητά μια σειρά από προαπαιτούμενα, μεταξύ των οποίων και η επιστροφή του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα νοσοκομεία.

Ο υπουργός ωστόσο επέμεινε σε ισοδύναμα ύψους 140 εκατ. ευρώ, τονίζοντας μάλιστα την πρόθεσή του να μην επανέλθει το μέτρο του εισιτηρίου των 5 ευρώ, εκτιμώντας ότι το διοικητικό κόστος μιας τέτοιας διαδικασίας θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Σε ένα τρίτο tweet πάντως ο Άδωνις Γεωργιάδης ολοκλήρωσε το…σκεπτικό -επίθεση επισημαίνοντας: «Κατήργησε το 5 ευρώ στα νοσοκομεία, επέτρεψε την εμπορική ονομασία στην συνταγογράφηση, άλλαξε το νόμο για τους διοικητές. Του τα καταργούν και τα τρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν