Δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος και γέννησε μέσα σε αεροπλάνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Iatropedia
Αυτό που έζησε η Ada Guan και ο σύντροφός της, Wesley Branch στην πτήση τους από το Κάλγκαρι του Καναδά προς το Τόκιο πριν από μία εβδομάδα, θα τους μείνει ανεξίτηλο σε όλη τους τη ζωή.

Η Guan δεν γνώριζε καν ότι ήταν 37 εβδομάδων έγκυος. Ωστόσο, καθώς το αεροπλάνο πετούσε πάνω από τη Ρωσία, άρχισε να νιώθει οξείς πόνους στην κοιλιά της και σκέφτηκε ότι ήταν απλώς ένας στομαχόπονος, πιθανώς από κάτι που έφαγε. Οι πόνοι όμως έγιναν πολύ πιο έντονοι.

Οι αεροσυνοδοί την μετέφεραν προς τη μέση του αεροπλάνου, όπου κάθισε στο πάτωμα, και τρεις γιατροί προσπάθησαν να βρουν τι είχε. Αυτό που ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο: η γυναίκα άρχισε να έχει συστολές, οι οποίες αυξάνονταν σε ένταση όλο και περισσότερο. Οι γιατροί την μετέφεραν στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου, στην Α' θέση, και εκεί, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, άρχισε ο τοκετός της Guan, η οποία μετά από λίγο γέννησε την κόρη της!

Οι “κρυφές εγκυμοσύνες”, όπως είναι γνωστές, συμβαίνουν σε μία γυναίκα ανά 450 περιπτώσεις. Είναι εγκυμοσύνες που συχνά δεν γίνονται αντιληπτές πριν από την 20η εβδομάδα της κύησης ή και αργότερα.

Το ζευγάρι ήταν εντελώς έκπληκτο, καθώς μόλις πριν ένα μήνα η Guan είχε κάνει τεστ εγκυμοσύνης και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Είναι πιθανό αυτό να συνέβη επειδή το τεστ δεν “έπιασε” την ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG), μια ορμόνη που αυξάνεται όταν η γυναίκα είναι έγκυος.

http://www.medicaldaily.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεξ και εγκυμοσύνη: μύθοι και αλήθειες!

Μήπως είστε έγκυος; Όλα τα σημάδια