Δείτε πώς… γιόρτασε η Πάμελα Άντερσον το ότι ξεπέρασε την Ηπατίτιδα C (φωτό + βίντεο)

  • Iatropedia
Η ηπατίτιδα C είναι μια λοίμωξη που προκαλείται από έναν ιό που προσβάλλει το συκώτι και οδηγεί σε φλεγμονή. Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί με τον ιό της ηπατίτιδας C (HCV) δεν έχουν συμπτώματα.

Μάλιστα, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν ότι έχουν τον ιό της ηπατίτιδας C μέχρι να εμφανιστεί κάποια ηπατική βλάβη, δεκαετίες αργότερα, κατά τη διάρκεια απλών ιατρικών εξετάσεων.

Η ηπατίτιδα C είναι μία από τα πολλές μορφές ηπατίτιδας και γενικά θεωρείται ότι είναι μεταξύ των πλέον σοβαρών εξ αυτών. Η Ηπατίτιδα C μεταδίδεται μέσω της επαφής με μολυσμένο αίμα, συνήθως μέσω κοινής χρήσης βελονών σε νοσοκομεία που δεν τηρούν τους βασικούς κανόνες υγιεινής ή (συνηθέστερα) κατά την χρήση ναρκωτικών με τη μορφή σύριγγας.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η Ηπατίτιδα C είναι μια σοβαρή ασθένεια που μόνο με “αστείο” δεν μπορεί να εκληφθεί. Αλλά ως τέτοιο, φαίνεται πως την αντιμετώπισε η διαβόητη ηθοποιός (;) Πάμελα άντερσον, η οποία ήταν γνωστό ότι έπασχε από Ηπατίτιδα C εδώ και 16 χρόνια (σήμερα είναι 48 ετών).

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς, ότι μοιράστηκε το γεγονός ότι πλέον γιατρεύτηκε πλήρως από τον ιό HCV με τα εκατομμύρια των “φίλων” της που την ακολουθούν στο Instagram, με την παρακάτω φωτογραφία…

Μάλιστα, δεν θέλησε καν να μοιραστεί και άρα να διαδώσει στον κόσμο, με ποιο είδος θεραπείας τα κατάφερε, προκειμένου να ενημερωθούν (τουλάχιστον) τόσοι άνθρωποι που θα έβλεπαν το… μήνυμά της. Ανέφερε απλά ότι πλέον είναι καλά και ότι προσεύχεται για όλους τους ανθρώπους που ζουν με την Ηπατίτιδα C να μπορέσουν να αντέξουν το οικονομικό βάρος της θεραπείας!!!

Η Πάμελα άντερσον είχε ανακοινώσει το 2002 ότι είχε κολλήσει τον ιό HCV πριν μερικά χρόνια μετά από κοινή χρήση σύριγγας για τατουάζ με τον τότε σύζυγό της, Τόμι Λι, αν και ο ίδιος το αρνήθηκε. 

Τον περασμένο Αύγουστο είχε δηλώσει στο περιοδικό People ότι είχε ξεκινήσει μια νέα μέθοδο θεραπείας, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, ήταν μια θεραπεία τόσο ακριβή, ώστε θεώρησε σωστό να μην την μοιραστεί με τα εκατομμύρια των ανθρώπων που αναζητούν μια αντίστοιχη λύση στο πρόβλημά τους…

http://www.usatoday.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηπατίτιδα: Αυτά είναι τα συμπτώματα που πρέπει να γνωρίζετε

Ηπατίτιδα C: Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο