Χρυσή Αυγή κατά Λυκουρέντζου! Όλο το παρασκήνιο

  • Iatropedia
Στο μάτι της Χρυσής Αυγής μπήκε για τα καλά ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος με αφορμή την απομάκρυνση της διοικήτριας του νοσοκομείου Τρίπολης η οποία φέρεται να είχε …στενές συνεργασίες με μέλη της οργάνωσης που εισέβαλαν στο νοσοκομείο για να εντοπίσουν παράνομες αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Είχε δεν είχε, μπήκε τελικώς στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής ο υπουργός Υγείας με αφορμή την απομάκρυνση εξπρές της διοικήτριας του νοσοκομείου Τρίπολης.

Τα μέλη της οργάνωσης καταφέρονται κατά του Ανδρέα Λυκουρέντζου μιλώντας για «Προκλητική απόφαση-αβάντα του υπουργού Υγείας για τις αλλοδαπές παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες».

Όπως σημειώνουν η απόφασή του να απολύσει τη διοικήτρια ήταν «απόδειξη της περιφρονήσεως της κυβέρνησης προς τους Έλληνες και έμμεσης νομιμοποίησης των αλλοδαπών παράνομα εργαζομένων».

Η Χρυσή Αυγή κάνει μάλιστα και κριτική στο σύστημα υγείας που βρίθει παρανομιών και χρηματισμού και υποστηρίζει δεόντως της τέως διοικήτρια καθώς όπως αναφέρει: «Αφορμή για την παύση της κυρίας Σιουρούνη, δεν ήταν φυσικά ο χρηματισμός, όπως τούτο συμβαίνει σε πλήθος άλλων περιπτώσεων νοσοκομείων και ιατρών, όπου το κομματικό κράτος άφησε τη δυσωδία της αναμίξεώς του. Αντίθετα, η κυρία Σιουρούνη πλήρωσε το γεγονός πως παραμένει έντιμη Ελληνίδα, σε ένα Κράτος ανθελλήνων και διεφθαρμένων. Ποιο ήταν όμως το έγκλημα της διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου; Η κυρία Σιουρούνη «τόλμησε» να δεχτεί την επίσκεψη κλιμακίου της Τοπικής Οργανώσεως Χρυσής Αυγής Αρκαδίας, ύστερα από καταγγελίες πλήθους συμπολιτών μας, οι οποίοι κατήγγειλαν το γεγονός της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπών στο νοσοκομείο, με την ιδιότητα των «αποκλειστικών νοσοκόμων».

Να σημειωθεί ότι η διοικήτρια είχε διορισθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ) και φέρεται να έχει στενούς φιλικούς δεσμούς με πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Υγείας.

Πάντως μετά το περιστατικό της Τρίπολης επικρατεί αναβρασμός στις διοικήσεις όλων των νοσοκομείων της χώρας, οι οποίες ξεκινούν ελέγχους τόσο για τυχόν εισβολές μελών της Χρυσής Αυγής όσο και για την παρουσία τυχόν παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων. Φαινόμενο βέβαια που είναι γνωστό στις εκάστοτε ηγεσίες του υπουργείου Υγείας εδώ και χρόνια. Πρόβλημα όμως που δε φαίνεται να μπορεί να λυθεί αυτήν την περίοδο εξαιτίας της δραματικής έλλειψης προσωπικού σε όλα τα νοσοκομεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Χρυσή Αυγή «έφαγε» τη Διοικήτρια του νοσοκομείου Τρίπολης! Γιατί απολύθηκε από Λυκουρέντζο

Οι οδοντίατροι βγάζουν…δόντια στη Χρυσή Αυγή!

Πατούλης: Στο πειθαρχικό οι γιατροί που θα βοηθούν τη Χρυσή Αυγή! Τι απαντά η οργάνωση

Η Χρυσή Αυγή χτυπά και τα νοσοκομεία! Επίθεση κατά παιδιών μεταναστών στη Μυτιλήνη