Χίλια άτομα έσπευσαν να μάθουν για την κολπική μαρμαρυγή

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ολοκληρώθηκε το 1ο διαδραστικό σεμινάριο για την κολπική μαρμαρυγή με την ανταπόκριση του κοινού που βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής να είναι εξαιρετικά μεγάλη καθώς ξεπέρασε τα 1000 άτομα.

Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, είτε δια ζώσης, είτε μέσω διαδικτύου, άκουσαν από τα πλέον έγκυρα χείλη τις τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της ασθένειας, ενώ μέσα από μια διαδραστική εμπειρία καταγράφηκε η δυναμική της κολπικής μαρμαρυγής και στη χώρα μας.

Παράλληλα, μέσα από επεξηγηματικά βίντεο, ασθενείς και μη είχαν την ευκαιρία να μάθουν με απλό και κατανοητό τρόπο από τους πιο εξειδικευμένους  καρδιολόγους πως εντοπίζουμε την ασθένεια και τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε πολύτιμοι σύμμαχοι της καρδιάς μας.

Στην εκδήλωση που εμπνεύστηκε και προλόγισε ο καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, μίλησαν οι καρδιολόγοι  Σπύρος Δευτεραίος, Ελευθέριος Καλλέργης, Δημήτρης Τσιαχρής, Γιώργος Γιαννόπουλος, Χάρης Κοσσυβάκης και Κώστας Λέτσας.

Το πρωτοποριακό γεγονός, τελούσε υπό την αιγίδα του δήμου Αμαρουσίου.  Μάλιστα ο δήμαρχος και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης προλόγισε το σεμινάριο, ενώ ευχαρίστησε όσους από τους παρευρισκόμενους συνεισέφεραν φάρμακα για τις ανάγκες του ιατρείου κοινωνικής αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Όλοι μαζί μπορούμε.

Το Άκου την Καρδιά σου, ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ανανεώνει για πολύ σύντομα το ραντεβού με όλους εσάς για επίκαιρα ιατρικά θέματα.