Απαντά ο καρκινοπαθής στον Ρουβίκωνα: «Δεν είναι λύση να χτυπάς ανθρώπους»!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
καρκινοπαθής
Ο 40χρονος καρκινοπαθής που κατήγγειλε το φακελάκι που του ζητούσε ο γιατρός τον οποίο "επισκέφθηκαν" με απειλές και χαστούκια τα μέλη του Ρουβίκωνα, δίνει την δική του απάντηση.

Ήταν πριν περίπου 24 ώρες, όταν ο Ρουβίκωνας έδινε στην δημοσιότητα το βίντεο από του «ντου» που έκαναν μέλη του στο γραφείο ενός γιατρού. Η… επίσκεψη ήρθε μετά από καταγγελίες που έκανε ένας καρκινοπαθής και αφορούσαν στο «φακελάκι» που φέρεται να του είχε ζητήσει ο εν λόγω γιατρός.

Το βίντεο από την «παρέμβαση» του Ρουβίκωνα έκανε τον γύρο του διαδικτύου και… λογικό, αφού στις εικόνες φαίνονται τα μέλη του να απειλούν ανοιχτά τον γιατρό.

Διαβάστε επίσης: Ρουβίκωνας: «Ντου» και χαστούκια σε γιατρό με κατηγορίες για φακελάκια!

«Εσύ είσαι που παίρνεις φακελάκια από ασθενείς; Από καρκινοπαθή; Που βρήκε το θάρρος και το έβγαλε δημόσια και σε έκανε ρόμπα και καταδικάστηκες; Απάντησε μου» τον ρωτά ένα από τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Ο γιατρός κάτι προσπαθεί να ψελλίσει, εξοργίζει τα μέλη του Ρουβίκωνα με τη φράση «φίλε μου» και ο άνδρας που του μιλά συνεχίζει: «Τον όρκο του Ιπποκράτη τον ξέρεις;». Εκεί πέφτει το πρώτο χαστούκι. «Αν ξανακάνεις κάτι τέτοιο, θα σε ρίξουμε από το παράθυρο» συνεχίζει το μέλος του Ρουβίκωνα.

Δείτε το βίντεο

Απαντά ο καρκινοπαθής

Πάντως, ο  Μιχάλης Μαύρος, ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε τον γιατρό, μίλησε για την επίθεση του Ρουβίκωνα, λέγοντας: «Δεν είναι λύση ούτε να σπας πράγματα, ούτε να χτυπάς ανθρώπους. Τη λύση θα τη δώσει η Δικαιοσύνη».

«Να χτυπάνε έναν άνθρωπο είμαι κατά. Μπορεί να μην αξίζει να ονομάζεται γιατρός… Του είχα δώσει 1.650 ευρώ την πρώτη φορά, 1.000 τη δεύτερη. Και κάθε φορά που πήγαινα στο γραφείο του ήταν 100 ευρώ η επίσκεψη, άνευ βέβαια αποδείξεως» είπε κάνοντας δηλώσεις στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Μαύρος ζητά την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από τον γιατρό. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, θυμάται ένα περιστατικό που πήγε με αιμορραγία και δεν τον περιέθαλψε επειδή δεν είχε χρήματα να του δώσει…