«Αντίο» από τα μέλη του ΙΣΠ στον τ. πρόεδρό του

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ανακοίνωση για τον θάνατο του τ. προέδρου του έβγαλε ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών εκφράζοντας την οδύνη των μελών του για την απώλεια ενός αγαπητού σε όλους γιατρού.

Διαβάστε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση:

Με ανείπωτη θλίψη, πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του αξιαγάπητου συναδέλφου μας και πρώην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Παναγιώτη Ραμπαβίλα.

Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, υπόδειγμα ήθους, αξιοπρέπειας, ανιδιοτέλειας και δημοκρατικότητας, έφυγε πλήρης ημερών, από κοντά μας.

Ανυποχώρητος, υπερασπίστηκε αξίες και δικαιώματα χωρίς να πάψει ποτέ να αγωνίζεται με πείσμα, σεμνότητα και αυταπάρνηση για το καλό των συναδέλφων και των συνανθρώπων του.

Το τελικό του ταξίδι αποτελεί σημαντική απώλεια για την ιατρική κοινότητα, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και σεβαστός από όλους για την επιστημονική, κοινωνική και πολιτική του προσφορά.

Η πολύτιμη παρακαταθήκη ψυχής που μας αφήνει, είναι φανάρι δύναμης και αντοχής για τις δύσκολες ημέρες που διάγουμε ως ιατρική κοινότητα και ως κοινωνία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Η  Πρόεδρος                     Ο  Αντιπρόεδρος                     Ο   Γραμματέας

Άννα   Μαστοράκου           Γεώργιος    Σκρουμπής          Γεώργιος    Πατριαρχέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν