Άλλη μια διάκριση για τη NOVARTIS

  • Iatropedia
Το 1ο βραβείο, ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις που λειτουργούν στην Ελλάδα, κατέκτησε το τμήμα Επικοινωνίας της εταιρίαςNovartisκαι ειδικότερα η Ομάδα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η συγκεκριμένη διάκριση αφορά τον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στο πλαίσιο της οποίας αναγνωρίζονται οι σημαντικότερες προσπάθειες που έγιναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε αυτόν τον τομέα.

Το φετινό CEO & CSR Money Conference, είχε στόχο την προσέγγιση εναλλακτικών μοντέλων οικονομικής ανάπτυξης των κρατών και των επιχειρήσεων, με βασικό άξονα την «ευτυχία» στον εργασιακό χώρο. Ταυτόχρονα επισημάνθηκε ο κομβικός ρόλος των επιχειρήσεων όχι μόνο στη δημιουργία ιδανικών συνθηκών εργασίας αλλά και η συμβολή τους στην ενίσχυση της ποιότητας ζωής του κοινωνικού συνόλου.

Οι νικητές των βραβείων προέκυψαν από τα αποτελέσματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που διεξήχθη στην ιστοσελίδα του περιοδικού ΧΡΗΜΑ, www.moneyconferences.com η οποία ξεκίνησε την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012.

Στη διαδικασία συμμετείχε επίσης έμπειρη ομάδα εμπειρογνώμων από τον Ακαδημαϊκό και Επιχειρηματικό κόσμο, όπως οι κ.κ.:

Παναγιώτης Δράκος, Πρόεδρος Δ.Σ., ΕΝΕΙΣΕΤ

ΔρΚωνσταντίνος Ευαγγελινός,Επίκουρος ΚαθηγητήςΤομέα Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

ΚατερίναΚατσούλη,ManagingDirector,SustainableDevelopment

Κωνσταντίνος Ουζούνης,CEO,EthosMediaS.A.

Δημήτρης Παπαδόπουλος, Διευθυντής, Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

ΔρΜπέττυ Τσακαρέστου, Επίκουρος Καθηγήτρια του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, έγινε παρουσίαση από τον επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας τηςNovartis, κ. Φιλίστορα Δεστεμπασίδη και τη Διευθύντρια Επικοινωνίας, αρμόδια και για τα θέματα ΕΚΕ, κα Σίσσυ Ηλιοπούλου,αναφορικά με τη στρατηγική, το πλαίσιο και τις ενέργειες που υλοποιεί η εταιρία στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.