Αλλεπάλληλες συναντήσεις Γεωργιάδη με τους προέδρους του ΕΟΔΥ, του Ιατρικού Συλλόγου και της ΠΟΕΔΗΝ

  • Iatropedia newsroom
ο υπουργός Υγείας και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ
Ο υπουργός Υγείας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Σύλλογου Αθηνών, κ. Γιώργο Πατούλη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα του Συλλόγου και τους τρόπους επίλυσής τους

Αλλεπάλληλες συναντήσεις με παράγοντες του κλάδου είχε σήμερα, 8 Ιανουαρίου 2024, ο νέος υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Σύλλογου Αθηνών, κ. Γιώργο Πατούλη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα του Συλλόγου και τους τρόπους επίλυσής τους.

Συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλη Γιαννάκο. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα θέματα και αιτήματα της Ομοσπονδίας.

Πατούλης - Γεωργιάδης

Επίσης, ο υπουργός Υγείας και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, κ.κ Χριστάκη Χατζηχριστοδούλου και Στέλιο Ορφανό. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα νέα δεδομένα για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα, που βρίσκεται και πάλι σε έξαρση.

Συνάντηση Γεωργιάδη με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλη Γιαννάκο

O νέος υπουργός Υγείας φαίνεται αποφασισμένος να προχωρήσει τάχιστα τις μεταρρυθμίσεις στην Υγεία που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ο προκάτοχός του, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος κλήθηκε εκτάκτως να συνεχίσει τη θητεία του από άλλη θέση.

Πρώτη του προτεραιότητα φαίνεται να είναι ο επανασχεδιασμός του υγειονομικού χάρτη, οι αλλαγές χρήσης και οι συγχωνεύσεις των δημόσιων υγειονομικών δομών, με στόχο αυτές να είναι περισσότερο αποδοτικές στις παροχές τους προς τους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγοράκι 4 ετών πέθανε μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού

Άδωνις Γεωργιάδης: Οι μισθοί των γιατρών, οι κοινωνικές κατοικίες στα νησιά και το πρόβλημα της στελέχωσης

Μελέτη αποκαλύπτει σύνδεση της νευρικής ανορεξίας με το πρωινό ξύπνημα