Αγωνία για τον αγαπημένο ηθοποιό Τάκη Μόσχο. Εκκληση για αίμα έκαναν οι φίλοι του

  • Γιάννα Σουλάκη
Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Τάκη Μόσχου. Επεσε σε κώμα και οι φίλοι του έκαναν έκκληση για αίμα στα social media.

Ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων,  που υπέστη τις τελευταίες ημέρες. Οπως γνωστοποίησαν φίλοι και γνωστοί του ηθοποιού στα social media, υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα.

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να προσφέρει τη βοήθειά του, μπορεί:

  • στην Αιμοδοσία του Αμαλία Φλέμινγκ για το νοσοκομείο Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το σχετικό κείμενο που αναρτήθηκε στα social media αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ο πολυαγαπημένος μου φίλος και θρυλικός ηθοποιός Τάκης Μόσχος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων. Η ανάγκη για αίμα είναι ΑΜΕΣΗ. Όποιος και όποια δύναται, τα στοιχεία είναι: Αιμοδοσία Αμαλία Φλέμιγκ για Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Επίσης οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση θα απάλυνε το απίστευτο βάρος που φέρει αυτή τη στιγμή η οικογένεια. Ο λογαριασμός του Τάκη σε περίπτωση που μπορεί κάποιος να διαθέσει έστω και λίγα ευρω: Τράπεζα Πειραιώς: GR36 0172 1530 005153046514954 Παναγιώτης Μόσχος. Ευχαριστώ