Άδωνις: Πιάστηκαν στα πράσα συνδικαλιστές με φακελάκια!

  • Iatropedia
Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα προχωρήσει το απόγευμα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Σύμφωνα με την ενημέρωση που εστάλη με δική του εντολή στα κινητά των διαπιστευμένων συντακτών, η έκτακτη συνέντευξη θα δοθεί με αφορμή την επ' αυτοφώρω σύλληψη συνδικαλιστή νοσοκομείου για χρηματισμό.

Πάντως αν η πληροφορία αληθεύει θα είναι η πρώτη φορά που πιάνονται συνδικαλιστές εργαζόμενοι στα πράσα να παίρνουν φακελάκι. Ωστόσο ο κλάδος είναι επιφυλακτικός και αναμένει όλα τα δεδομένα πριν αποφανθεί. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα είναι σε εξέλιξη ο πόλεμος μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και νοσοκομειακών γιατρών με τον υπουργό Υγείας να χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ Δημήτρη Βαρνάβα εγκάθετο του ΣΥΡΙΖΑ και εμπνευστή των κινητοποιήσεων. Αντίστοιχες κατηγορίες είχε εξακοντίσει και ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ εναντίον του υπουργού Υγείας.

Πάντως ενδεικτικό της διάστασης που ήθελε να δώσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας στο θέμα, είναι το γεγονός ότι τα στόματα από το μεσημέρι οπότε και γνωστοποιήθηκε η είδηση, είναι ερμητικά κλειστά. Ούτε οι στενοί συνεργάτες του Άδωνι Γεωργιάδη φέρονται να γνώριζαν λεπτομέρειες για το θέμα καθώς ο ίδιος ο υπουργός έδωσε εντολή να ενημερωθούν οι συντάκτες από τον ίδιο, την ώρα της έκτακτης συνέντευξης Τύπου. Όμως σχετικά δεν ήταν ενημερωμένοι ούτε οι περισσότεροι συνδικαλιστές οι οποίοι προσπαθούσαν να μάθουν λεπτομέρειες.

Μέχρι αυτήν την ώρα ούτε η αστυνομία γνώριζε ή ανακοίνωσε σύλληψη συνδικαλιστών για χρηματισμό. Το όλο ζήτημα έχει προκαλέσει την έντονη αναστάτωση στους κόλπους των εργαζομένων του ΕΣΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κύμα κινητικότητας σαρώνει Κέντρα Υγείας- πολυϊατρεία! Ποιοι θα απομακρυνθούν

Νοσοκομειακοί γιατροί κατά νέου ΕΟΠΥΥ! Γιατί τάσσονται κατά των σχεδίων Άδωνι

Ράιχενμπαχ VS Σουλιώτη! Γερμανικό ή ελληνικό το σχέδιο για τις αλλαγές σε Κέντρα Υγείας-πολυϊατρεία;

Διασωλήνωση στο διάδρομο! Εικόνες ντροπής στο Αττικόν! Σε επίσχεση οι ειδικευόμενοι