Ποια είναι η λειτουργία του Πράσινου Καφέ στην προσπάθεια απώλειας βάρους;

  • Iatropedia
Ο Πράσινος Καφές μη έχοντας υποστεί καμία μορφή επεξεργασίας διατηρεί στο έπακρο την ποσότητα θρεπτικών στοιχείων, χωρίς αυτά να έχουν αλλοιωθεί εξαιτίας της επεξεργασίας που πραγματοποιείται ώστε να μετατραπεί στον γνωστό καφέ που όλοι χρησιμοποιούμε καθημερινά και να αλλάζει σε καφέ χρώμα

Ο Πράσινος Καφές μέσα από την αποφυγή της επεξεργασίας καταφέρνει να διατηρήσει την φρεσκάδα του, το χρώμα του και τα θρεπτικά του στοιχεία ανέπαφα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα σημαντικό συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να συνεισφέρει στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού μας, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως ένα προϊόν του οποίου η χρήση ενδείκνυται για άτομα που μπορεί να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με επιπλέον σωματικό βάρος.

Ποιό είναι όμως αυτό το στοιχείο το οποίο προσδίδει όλες αυτές τις ιδιότητες στον Πράσινο Καφέ?

Μέσα από μια σειρά ερευνών έχει εμφανιστεί ότι ο Πράσινος Καφές περιέχει μια ουσία στην οποία οφείλονται πολλά από τα θετικά αποτελέσματα του.

Το Χλωρογενικό Οξύ είναι ουσία η οποία μπορεί να βρεθεί στον Πράσινο Καφέ, διότι καθώς ο καφές επεξεργάζεται καταστρέφεται και η ποσότητα του Χλωρογενικού Οξέος που περιέχεται μέσα σε αυτόν.

Το Χλωρογενικό Οξύ είναι μια ουσία, που μπορεί να βρεθεί και σε άλλα φυτά, αλλά στον Πράσινο Καφέ βρίσκεται στην μεγαλύτερή του ποσότητα. Έχει χαρακτηριστεί για τις αντιοξειδωτικές του ικανότητες και για την προστασία που μπορεί να προσφέρει στον οργανισμό και στα κύτταρά μας από τις επιθέσεις που δέχονται από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες καθώς είναι μια από τις πιο ισχυρές πολυφαινόλες που μπορεί να βρεθούν σε ένα κόκκο Πράσινου Καφέ.

Πέραν τούτου ο Πράσινος Καφές είναι ένα συμπλήρωμα που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιείται για την μείωση του σωματικού βάρους που μπορεί να είναι επιβλαβές για την γενικότερη υγεία του ατόμου.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το βάρος τους, είτε αυτά είναι έντονα είτε αφορούν μικρή ποσότητα επιπλέον κιλών, έχει αποδειχτεί ότι το Χλωρογενικό Οξύ έχει ιδιότητες που μπορουν να οδηγήσουν στην απώλεια βάρους καθώς και στην μείωση του επιπλέον λίπους που μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος στον οργανισμό του.

Στοιχεία από μελέτες δείχνουν ότι το Χλωρογενικό Οξύ, όχι μόνο επιβραδύνει την απορρόφηση των λιπών από το έντερο, αλλά και ενεργοποιεί το μεταβολισμό του λίπους στο ήπαρ.

Σύμφωνα με τις ίδιες έρευνες αυτή η απώλεια βάρους οφείλεται σε αυτήν την ουσία που βοηθά στην μείωση της απορρόφησης της γλυκόζης από το αίμα, ανασταλτικός παράγοντας στη αύξησης του βάρους καθώς προωθεί την μείωση του. Μέσα από αυτήν την διαδικασία μειώνεται το σωματικό βάρος με ταυτόχρονη μείωση και των κινδύνων που μπορεί να προκύψουν από τα επιπλέον κιλά που μπορεί κάποιος να διαθέτει, καθώς έχει εμφανιστεί ότι η παχυσαρκία είναι η αιτία σοβαρών καταστάσεων υγείας τα οποία επιβαρύνουν την ποιότητα ζωής, τα οποία σχετίζονται κυρίως με προβλήματα που αφορούν την λειτουργία της καρδιά, την εμφάνιση διαβήτη και υπέρτασης.

Ο Πράσινος Καφές όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως έχει την δυνατότητα μείωσης του βάρους εξαιτίας του Χλωρογενικού Οξέος που διαθέτει στην σύνθεσή του, πέραν όμως τούτου μπορεί να προσφέρει και άλλα θετικά στοιχεία όπως είναι αυτό της μείωσης των καρδιακών παλμών, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο την εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς.

Ενώ από έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί βρέθηκε ότι το Χλωρογενικό Οξύ προστατεύει το ήπαρ από την οξεία τοξικότητα του ήπατος που προκαλείται από τους λιποπολυσακχαρίτες.

Αυτά τα θετικά αποτελέσματα μπορεί κανείς να τα αποκομίσει με την χρήσης του Πράσινου Καφέ, ο οποίος προσφέρεται σε ένα φυτικό συμπλήρωμα του οποίου η χρήση δεν απαιτεί ριζικές αλλαγές στον τρόπο διατροφής και ζωής.

Ο Πράσινος Καφές SuperDiet™ 2500 είναι το μοναδικό προϊόν που μπορεί κανείς να βρει να περιέχει κατά 50% standard Χλωρογενικό Οξύ, ενώ η ποσότητα του σε καφεΐνη είναι ελάχιστη, αντιστοιχώντας σε μόλις 1,2 φλιτζάνια καφέ φίλτρου οι 4 κάψουλες.

Παράλληλα διαθέτει 90 φυτικές κάψουλες οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν στην μείωση του σωματικού βάρους.

Πράσινος Καφές SuperDiet™ 2500mg είναι διαθέσιμος στα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπερτροφές….. μια πηγή ευεξίας και ενέργειας

Κρόκος… το μαγικό φυτό για την εγκεφαλική λειτουργία

Χλωρέλλα… μια μαγική άλγη!

Σπιρουλίνα… ένα φύκι διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν