Οι κάψουλες του πράσινου καφέ αδυνατίζουν διαβάστε και άλλους 6 σημαντικούς λόγους για να τον εντάξετε στην καθημερινότητα σας!!!

  • Iatropedia
Ο Πράσινος Καφές, μη έχοντας υποστεί καμιά μορφή επεξεργασίας, προσφέρει μια σειρά από ευεργετικά αποτελέσματα στην γενικότερη υγεία του ανθρώπου. Η μη επεξεργασία του έχει αφήσει ανέγγιχτα τα θρεπτικά του συστατικά τα οποία μπορούν να προσφέρουν σημαντικά αποτελέσματα στην γενικότερη υγεία. Ο Πράσινος Καφές είναι ένα συστατικό γνωστό για την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει στην απώλεια βάρους. Πέραν τούτου όμως έχει και μια σειρά από άλλα οφέλη τα οποία για τους περισσότερους είναι άγνωστα.

Ο Πράσινος Καφές έχει την δυνατότητα να μας προσφέρει τα ευεργετικά του αποτελέσματα εξαιτίας της πλούσιας σύνθεσης του σε θρεπτικά συστατικά.

Βασικό του συστατικό το οποίο βρίσκεται και στη μεγαλύτερη ποσότητα είναι το chlorogenic acid, βασική ουσία που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση των χαρακτηριστικών του Πράσινου Καφέ.

Τα θετικά αποτελέσματα του Πράσινου καφέ μπορούν να συνοψιστούν ως εξής :

Βοηθά στην απώλεια βάρους

ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ κατά μέσο όρο 17,7 λίβρες, δηλαδή περίπου 8 κιλά: Μία έρευνα που διεξήχθη το 2012 στο πανεπιστήμιο Scranton της Πενσυλβάνια , που παρουσιάστηκε σε συνέδριο της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας, συμμετείχαν 16 υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα που πήραν κάψουλες που περιείχαν πράσινο καφέ.

Οι συμμετέχοντες έλαβαν χαμηλές δόσεις του συμπληρώματος, υψηλότερες δόσεις του συμπληρώματος και εικονικά φάρμακα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 22 εβδομάδων.

Ελάμβαναν 1050mg σε κάψουλες πράσινου καφέ 30 λεπτά πριν από το γεύμα, τρεις φορές την ημέρα.

Τα αποτελέσματα λοιπόν ήταν μείωση του βάρους των ατόμων κατά 8.03 κιλά (17.7 λίβρες) μέσο όρο με το εύρος να είναι 10,34 κιλά (22,8 λίβρες) μέγιστη απώλεια έως 5,73 κιλά (12,6 λίβρες) ελάχιστη.

Συμπληρωματικά παρατηρήθηκε μείωση του σωματικού λίπους κατά 4.4%, μείωση του καρδιακού παλμού κατά 2,5 bpm και μείωση του Δείκτη μάζας σώματος.

Ισχυρή Αντιοξειδωτική Δράση

Ο Πράσινος Καφές διαθέτει μια σειρά από πολυφαινόλες, ισχυρά αντιοξειδωτικά στοιχεία. Οι πολυφαινόλες έχουν πολύπλοκές ικανότητες καθώς ρυθμίζουν πότε συγκεκριμένα γονίδια ενεργοποιούνται, με αποτέλεσμα οι πολυφαινόλες να ρυθμίζουν πολλές από τις θεμελιώδεις διαδικασίες του κυττάρου.

Το chlorogenic acid, μια ισχυρή πολυφαινόλη και αυτό, έχει σημαντικό ρόλο σε αυτή την λειτουργία, καθώς απαντάται σε μεγάλη ποσότητα στον Πράσινο Καφέ, το οποίο έχει άμεση σύνδεση με την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.

Βοήθα στον Διαβήτη

Ο Πράσινος Καφές διαθέτει όλα τα θρεπτικά συστατικά του φυτού, τα οποία καταστρέφονται κατά το καβούρντισμά του και δεν υπάρχουν στον καφέ κόκκο παρά μόνος τον Πράσινο Καφέ.

Δυο από τα βασικά συστατικά είναι το chlorogenic acid και το καφεϊκό οξύ τα οποία είναι στοιχεία που ωφελούν τα άτομα με υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Το chlorogenic acid έχει αποδειχτεί ότι αναστέλλει το ένζυμο γλυκόζη-6-φωσφάταση, με ένα δοσο-εξαρτώμενο τρόπο, με αποτέλεσμα την μείωση της παραγωγής γλυκόζης, με ταυτόχρονη μείωση του ποσοστού απορρόφησης της γλυκόζης από την εντερική οδό. Ενώ και το καφεϊκό οξύ έχει οφέλη στην μείωση του σακχάρου στο αίμα. Ενώ το chlorogenic acid μπορεί να μειώσει την μετά το γεύμα αύξηση της γλυκόζης που είναι γνωστό ότι αυξάνεται στους διαβητικούς αλλά και άλλων καρδιαγγειακών κινδύνων.

Χοληστερόλη

Όταν ο καφές έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή επεξεργασία εμφανίζει μια σειρά από ουσίες όπως είναι η cafestol και η kahweol, οι οποίες μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα της χοληστερόλης. Ο Πράσινος Καφές, μη έχοντας υποστεί καμία επεξεργασία, δεν περιέχει τις συγκεκριμένες ουσίες οπότε και δεν μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα χοληστερόλης, ενώ υπάρχουν σημάδια ότι μπορεί να μειώσει τα επίπεδά της.

Ομορφιά δέρματος

Ο Πράσινος Καφές περιέχει μια σειρά από λιπαρά οξέα και εστέρες, τα οποία συστατικά βοηθούν στην διατήρηση της υγρασίας και στην αποκατάσταση του προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας. Ενώ η ποσότητα λινελαϊκού, ολεϊκού και αραχιδαϊκού οξέος που περιέχεται δρα μαλακτικά στην υφή του δέρματος.

Οι αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες που περιέχονται σε υψηλό ποσοστό χάρις στην μη επεξεργασία του κόκκου καφέ μπορούν να προσφέρουν μια γενικότερη τόνωση στην υγεία του δέρματος καθώς και στην αντιγήρανση του.

Αντιγήρανση

Οι αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες που περιέχονται σε μεγάλο ποσοστό μπορούν να προσφέρουν μια ισχυρή αντιγήρανση καθώς συμβάλουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών στο σώμα, οι οποίες οδηγούν το σώμα στην διαδικασία γήρανσης.

Ενέργεια και Ευεξία

Ένα από τα συστατικά του Πράσινου Καφέ είναι και η καφεΐνη, που παρόλο που βρίσκεται σε μικρή ποσότητα μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα στην συνολική υγεία. Η προσεκτική χρήση της μπορεί να οδηγήσει στην γενικότερη ευεξία του οργανισμού.

Η ουσία της καφεΐνης μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την πνευματική εγρήγορση και την μείωση ορισμένων τύπων πονοκεφάλου. Αυτά τα αποτελέσματα συμβαίνουν καθώς υπάρχει η χαλάρωση των μυών και η τόνωση του καρδιακού μυ.

Πολλές φορές η καφεΐνη έχει απομονωθεί ώστε να δημιουργηθούν φάρμακα για τον πονοκέφαλο.

Αυτά είναι ορισμένα από τα θετικά στοιχεία που κανείς μπορεί να εντοπίσει στον Πράσινο Καφέ, καθώς όλα τα θρεπτικά συστατικά του παραμένουν ανέπαφα από οποιαδήποτε επεξεργασία.

Ο Πράσινος Καφές SuperDiet™ 2500mg είναι το μοναδικό προϊόν που μπορεί κανείς να βρει να περιέχει κατά 50% standard chlorogenic acid,και να προσφέρει όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα στην υγεία.

Ο Πράσινος Καφές SuperDiet™ 2500mg είναι διαθέσιμος στα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Οι πληροφορίες για τις ευεργετικές ιδιότητες του χλωρογενικού οξέος επιβεβαιώνονται από έρευνες στην Αμερικάνικη Βιβλιοθήκη Ιατρικής, του Αμερικανικού Ινστιτούτου Υγείας pubmed!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πράσινος Καφές: Νέα σημαντικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας!

Προλάβετε τις ..ιώσεις με διατροφή!

Ο ναργιλές βλάπτει σοβαρά την υγεία!