Δωρεάν σεμινάρια διατροφής

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο 2ος κύκλος των δωρεάν σεμιναρίων στο LOFT NICE N EASY στην Κηφισιά θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο με ομιλήτρια την κλινική διατροφολόγο Αστερία Σταματάκη.

Το μήνυμα είναι ότι υπάρχουν τρόποι να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες και τις μαγειρικές μας πρακτικές έτσι ώστε να επιτύχουμε σωματική, ψυχική και νοητική υγεία και ισορροπία χωρίς να υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε επίπονες, άσκοπες και χρονοβόρες διαδικασίες; Ποιες τροφές και ποια αγνά, φυσικά προϊόντα μπορούν να συμβάλλουν σε αυτό; Στο ερώτημα αυτό ελπίζουν οι διοργανωτές να απαντήσουν.

Δηλώστε συμμετοχή στον 2ο κύκλο των δωρεάν σεμιναρίων διατροφής που πραγματοποιούν τα organic bistro nice n easy στον πολυχώρο  Loft nice n easy στην Κηφισιά . Το δεύτερο πραγματοποιείται το προσεχές Σάββατο και θα υπάρξει και τρίτο για να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος.

Σάββατο 1 Απριλίου 2017, ώρα 12.00 – 14.00.

Θέματα που θα αναπτυχθούν: Διατροφή και στρες, οι καλές ή κακές διατροφικές μας συνήθειες μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεση μας και την ενεργητικότητα μας.

Πως η διατροφή μας μπορεί να μας βοηθήσει σε περιόδους στρες;

Ποιες  κακές διατροφικές συνήθειες και ποιες τροφές  μας «τσιτώνουν» περισσότερο;

Ποια θρεπτικά συστατικά και ποιες τροφές μπορούν μας βοηθήσουν ;

Πως μπορείτε να οργανώσετε σωστά τη διατροφή σας για καλύτερη διάθεση;

Πως μπορείτε να επιλέξετε και να φτιάξετε σνακ που θα σας βοηθήσουν ;

Ομιλήτρια στο συγκεκριμένο σεμινάριο είναι η κ. Αστερία Σταματάκη, διαιτολόγος – διατροφολόγος Μsc στην κλινική διατροφή, επιστημονικός συνεργάτης στο Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής. Είναι επιστημονικός σύμβουλος στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας και επιστημονικός συνεργάτης στο Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής.  Από το 2001 ασκεί το επάγγελμα του διαιτολόγου. Είναι συγγραφέας του βιβλίου “Γνωρίστε τα ελληνικά superfoods” (εκδόσεις Διόπτρα) και του βιβλίου “To αλφαβητάρι της παιδικής διατροφής”.

Δήλωση συμμετοχών: 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Loft nice n easy

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά

Τηλ.  210 8082014

σταματακη