Σε ποιο (άλλο) σημείο… ερεθίζονται περισσότερο οι γυναίκες

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
σεξ
Οι αποκαλύψεις που έκανε μια έρευνα του 2015 από την εταιρεία προφυλακτικών Skyn, σχετικά με το ποια σημεία στο σώμα τους, οι ίδιες οι γυναίκες πιστεύουν ότι τις “ανάβουν” περισσότερο στο σεξ, όταν ο σύντροφός τους επικεντρώνει την... προσοχή του σε αυτά, ίσως σας δώσουν ιδέες που θα αναζωογονήσουν την σεξουαλική σας ζωή.

And the winner is…

Σε δείγμα 2.032 γυναικών τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο σεξ, το #1 πιο ερεθιστικό σημείο στο κορμί μιας γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιες απάντησαν, είναι οι θηλές της στο στήθος, με το 35% από τις συμμετέχουσες στην έρευνα να αποκαλύπτουν πως όταν ο σύντροφός τους είναι προσεκτικός αλλά… επίμονος σε εκείνο το σημείο, εκείνες… τρελαίνονται!

Στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων ήρθε ο λαιμός, με το 28% των γυναικών να αναδεικνύει εκείνο το σημείο ως το πιο ερεθιστικό επάνω του.

Από την άλλη πλευρά οι γλουτοί έλαβαν το 15% των γυναικείων προτιμήσεων, η πλάτη το 6% και το στομάχι ήρθε τελευταίο με μόλις 4%.

Οι ερευνητές από την εταιρεία Skyn διευκρίνισαν ότι επίτηδες άφησαν εκτός των πιθανών απαντήσεων την περιοχή του αιδοίου, επειδή είναι γνωστό πως είναι… εκτός συναγωνισμού!

http://www.maxim.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολλαπλοί οργασμοί: Πώς να… εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας και να τους βιώσετε!

Εικόνα του σώματος: Πώς μας επηρεάζει στο σεξ

Διάρκεια στο σεξ: Πόση είναι σε κάθε χώρα – Μετάλλιο για τους Έλληνες…

Οι ώρες που προτιμούν να κάνουν σεξ οι γυναίκες και οι άνδρες – Δείτε διαφορές!…