Μεγάλοι πόροι στο πρόσωπο: Τρεις φυσικές λύσεις για να απαλλαγείτε

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
μεγάλοι πόροι
Όσο καλά και αν φροντίζετε το δέρμα σας, ειδικά το πρόσωπό σας, οι μεγάλοι πόροι είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί ανά πάσα στιγμή και να κάνει την εμφάνιση κηλίδων ακόμη πιο έντονη.

Οι μεγάλοι πόροι είναι επί της ουσίας αποτέλεσμα της αυξημένης λιπαρότητας του δέρματος και μπορεί να συνεχίσουν να μεγαλώνουν (ελαφρώς) με το πέρασμα των χρόνων.

Υπάρχουν διάφορες θεραπείες που μπορείτε να κάνετε για την αντιμετώπιση των διευρυμένων πόρων, ωστόσο, οι φυσικές θεραπείες είναι συνήθως πιο ήπιες για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, εξίσου αποτελεσματικές και με μικρότερο κόστος από τα καλλυντικά προϊόντα του εμπορίου.

Μεγάλοι πόροι: Τρεις συνταγές για να φύγουν

  1. Μαγιονέζα: Το ξύδι και το αυγό συρρικνώνουν τους πόρους και αφήνουν την επιδερμίδα πιο σφιχτή. Απλώστε μια κουταλιά της σούπας μαγιονέζα στο πρόσωπό σας και αφήστε τη να δράσει για 20 λεπτά. Ωστόσο, αυτή είναι μια μέθοδος που δεν συνιστάται για εκείνους που έχουν λιπαρό δέρμα.
  2. Μάσκα αμυγδάλου: Αλέστε 1/3 του φλιτζανιού αμύγδαλα μέχρι να γίνουν σκόνη. Στη συνέχεια, προσθέστε νερό σταδιακά μέχρι να φτιάξετε μια πάστα. Εφαρμόστε την ξεκινώντας από τη μύτη σας και να προς τις περιοχές του προσώπου, που έχετε διευρυμένους πόρους. Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Κάντε αυτή τη θεραπεία, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.
  3. Μάσκα με αγγούρι, μήλο, αυγό και γάλα: Απλά αναμίξτε ένα ασπράδι αυγού με μία κουταλιά της σούπας γάλα σε σκόνη. Συνδυάστε αυτά τα δύο συστατικά καλά και θα φτιάξετε ένα αφρώδες μείγμα. Στη συνέχεια προσθέστε σε αυτό φέτες μήλου και αγγουριού. Ανακατέψτε στο μίξερ μέχρι να φτιάξετε μια ομοιόμορφη πάστα και εφαρμόσετε τη στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά. Τέλος, αφαιρέστε τη μάσκα με χλιαρό νερό.

http://www.healthdigezt.com/