Σακούλες στα μάτια: Ποιες φυσικές ουσίες τις μειώνουν αισθητά

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
σακούλες στα μάτια
Η χαλάρωση του δέρματος κάτω ή γύρω από τα μάτια μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πολύ μεγαλύτεροι από ό,τι είστε στην πραγματικότητα. Ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση αυτού του φαινομένου είναι με φυσική φροντίδα.

Ορισμένοι τύποι φυσικής φροντίδας για τις σακούλες στα μάτια μπορεί πράγματι να είναι πολύ επιτυχείς. Αυτές οι απλές θεραπείες μπορεί να ποικίλουν σε μεγάλο βαθμό μεταξύ τους. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για την συνολική επιτυχία και τη βελτίωση που ο καθένας από αυτούς τους τρόπους μπορεί να παρουσιάσει για τις σακούλες κάτω από τα μάτια σας.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επιλέξετε μία μέθοδο που θα διαπιστώσετε ότι λειτουργεί καλύτερα σε εσάς προσωπικά. Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσετε κάποια άλλη μέθοδο μέχρι να βρείτε ακριβώς εκείνη που θα λειτουργήσει πιο καλά στο δικό σας πρόσωπο.

Είναι το αβοκάντο καλό για τις σακούλες στα μάτια;

Το αβοκάντο για τις ρυτίδες των ματιών είναι πολύ αποτελεσματικό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αβοκάντο έχουν ό,τι ακριβώς χρειάζεται. Περιέχουν σημαντικές ενυδατικές ουσίες που κάνουν το δέρμα γύρω από τα μάτια πολύ απαλό και λείο. Αυτές οι ουσίες, εκτός από ενυδάτωση, προσφέρουν και άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα.

Είναι ο χυμός λεμονιού καλός για τις σακούλες στα μάτια;

Ο χυμός λεμονιών είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες όσον αφορά το δέρμα γενικότερα. Αυτό συμβαίνει επειδή όχι μόνο μειώνει τις λεπτές ρυτίδες, αλλά και επαναφέρει την τόσο αναγκαία υγρασία στο ξηρό δέρμα κάτω από τα μάτια. Ένα μείγμα από δύο ή τρεις σταγόνες χυμό λεμονιού μαζί με νερό είναι αρκετό για μία εφαρμογή κάτω από τα μάτια. Θα πρέπει να επιτρέψετε στο μείγμα να παραμείνει στο δέρμα σας για 15 έως 20 λεπτά προτού ξεπλυθείτε με κρύο νερό.

Είναι τα ασπράδια αυγών καλή επιλογή για τις σακούλες στα μάτια;

Μια μάσκα από ασπράδια αυγών είναι κάτι πολύ ευεργετικό, όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση όχι μόνο των λεπτών ρυτίδων, αλλά και για τις σακούλες που σχηματίζονται κάτω από τα μάτια, όταν το δέρμα αρχίζει να χάνει την φυσική του ελαστικότητα λόγω ηλικίας. Μια μάσκα με ασπράδι αυγού πρέπει να είναι κάτι που εφαρμόζεται καθημερινά στην ευαίσθητη αυτή περιοχή του προσώπου. Μπορεί επίσης να βοηθήσει σημαντικά για να αφαιρέσετε τους μαύρους κύκλους.

http://www.thehealthyarchive.info