Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: 1ο Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων – 2017 από το περιοδικό ΧΡΗΜΑ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών απέσπασε 1ο Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων από τους αναγνώστες του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week .

Κριτήρια επιλογής και αξιολόγησης των επιχειρήσεων αποτέλεσαν η ανάπτυξή τους, οι επενδύσεις, οι καινοτόμες δράσεις τους, ο διεθνοποιημένος προσανατολισμός τους, τα θετικά αποτελέσματα και η συμπεριφορά τους απέναντι στη χρηματιστηριακή αγορά και στο επενδυτικό κοινό γενικότερα.

Το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, που υπηρετεί τον επενδυτικό και τον ευρύτερο οικονομικό χώρο από το 1988, διοργάνωσε, για δέκατο πέμπτο συνεχές έτος, την απονομή των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2017», με στόχο την προβολή των επιχειρήσεων που συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και γενικότερα στηρίζουν την ελληνική οικονομία.

Ο Όμιλος

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συνεχίζει να υλοποιεί τη στρατηγική του εστιάζοντας σταθερά στην εξωστρέφεια, την καινοτοµία, τις επενδύσεις και αυξάνοντας παράλληλα το οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωµά του.

Το βραβείο παρέλαβε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής, ο κ. Σάββας Καραγιάννης, Communications Manager του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.