ΟΕΝΓΕ- ΕΙΝΑΠ: Αναβάλλεται η αυριανή παράσταση διαμαρτυρίας

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η δημοσίευση του πλήρους κειμένου της απόφασης του ΣτΕ για το "αντισυνταγματικό" των μισθολογικών περικοπών στους νοσοκομειακούς γιατρούς, οδήγησε στην απόφαση να αναβληθούν οι αυριανές παραστάσεις διαμαρτυρίας για το θέμα... Οι γιατροί πάντως δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίζουν τον αγώνα τους και για άλλα θέματα.

Διαβάστε τι αναφέρουν από την ΟΕΝΓΕ:

Δημοσιεύθηκε το πλήρες κείμενο (64 σελίδων) της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας για το ιατρικό μισθολόγιο. Τα όργανα της Ομοσπονδίας και οι νομικοί σύμβουλοι μελετούν την απόφαση για να αξιολογηθεί το σκεπτικό και να καθοριστούν οι περαιτέρω ενέργειες.
Ως εκ τούτου η αυριανή προγραμματισμένη στάση εργασίας (1/3/2018) και η παράσταση διαμαρτυρίας στο Συμβούλιο της Επικρατείας ματαιώνεται.

Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά. Κλιμακώνουμε τους αγώνες για αποκατάσταση των μισθολογικών απωλειών και επαναφορά των μισθών μας και των συντάξεων στα επίπεδα πριν από όλες τις μνημονιακές περικοπές.

Διαβάστε τι αναφέρει η ΕΙΝΑΠ:

Μετά την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ που αφορά τις μισθολογικές περικοπές στους νοσοκομειακούς γιατρούς, σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για αύριο 01/03/18 στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το ΣτΕ δεν θα πραγματοποιηθεί.

APOFASH StE