Γιώργος Κουτρουμάνης: Δάκρυσε μιλώντας στη Βουλή για όσα τον κατηγορούν

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
«Για ποιο ηθικό πλεονέκτημα μιλάτε όταν σπιλώνετε ανθρώπους σαν εμένα; Και σας το λέω κοιτάζοντάς σας στα μάτια», επισήμανε ο Γιώργος Κουτρουμάνης απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουτρουμάνης δήλωσε επίσης ότι «για τις πολιτικές μου επιλογές δέχτηκα μια πρωτόγνωρη σε ένταση κριτική, ύβρεις, απειλές κλπ. Ήταν η περίοδος που δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε, με ηθικούς αυτουργούς όσους ανέδειξαν το κίνημα των αγανακτισμένων… Φέρομαι να εμπλέκομαι στην υπόθεση με βάση μια γελοία αναφορά ενός μάρτυρα… Είμαι απόλυτα καθαρός. Ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχω με αυτό ή άλλο σκάνδαλο. Οι λογαρισμοί μου είναι στη διάθεσή σας. Δεν θα με βρείτε εμπλεκόμενο πουθενά.

Δεν υφίσταται τεκμήριο αθωότητας όταν τα ονόματα των εμπλεκομένων βγαίνουν Κυριακή και τη Δευτέρα βγαίνουν κορυφαίοι υπουργοί και μιλάνε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο. Το πρόβλημά μου δεν είναι το ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης, αλλά αυτό που βιώνω σήμερα. Διαμαρτύρομαι έντονα για τις αήθεις πρακτικές εμπλοκής του ονόματός μου. Στη δική μου θέση μπορεί να βρεθεί ο καθένας από εσάς.

Όταν ακολουθούνται τέτοιες μεθοδεύσεις όπως οι σημερινές, πολλοί αθώοι μπορεί να οδηγηθούν σε αυτή τη θέση από πολιτικούς τους αντιπάλους…».