Πως μπορείτε να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

  • Iatropedia
Από Μάρτη καλοκαίρι λέει η παροιμία και περισσότερο οι γυναίκες κάνουν την προετοιμασία τους για την εμφάνιση τους στις παραλίες. Ένα από τα πρώτα σημεία που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση και προσοχή είναι η κοιλιά. Τι να φάτε για επίπεδη κοιλιά

Σόγια

Έρευνες έχουν δείξει ότι περιέχει αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες και πρωτεϊνες.

Μη διστάσετε να την βάλετε στο πιάτο σας αλλά και στο ποτήρι σας προκειμένου να δείτε διαφορά.

Μια χούφτα αμύγδαλα

Μια χούφτα αμύγδαλα εκτός από πρωτεΐνες και φυτικές ίνες περιέχουν και βιταμίνη Ε δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον οργανισμό να διατηρεί τους μύες σε καλή κατάσταση.

Επιπλέον ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της κατανάλωσης αμυγδάλων είναι ότι παρέχουν το αίσθημα του κορεσμού και δεν αφήνουν το λίπος να απορροφηθεί από τον οργανισμό.

Φάτε αυγά

Όλο και νεότερες μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση αυγών το πρωί μειώνει το αίσθημα της πείνας ενώ οι πρωτείνες που περιέχει το ασπράδι βοηθά στο χτίσιμο τοων μυών.

Ένα και δυο μήλα την ημέρα

Τα μήλα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και εξαιτίας του μεγάλου ποσού σε νοερού που περιέχουν , «φουσκώνουν» το στομάχι και έτσι περιορίζουν την πείνα.

Φυλλώδη λαχανικά

Δεν υπάρχει έρευνα που να μην τεκμηριώνει την αξία των λαχανικών για την διατήρηση της καλής υγείας αλλά και της γραμμής σας.

Το σπανάκι, το μαρούλι, το μπρόκολο είναι πλούσια σε ασβέστιο το οποίο συμβάλλει στο χτίσιμο γερών οστών.

http://www.health.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι ''κρύβει'' ο πόνος στην κοιλιά;