Μυρτώ Κάζη: Η συμμετοχή μου στην «Ροζ βαλίτσα» ήταν ένα παραμυθένιο διάλειμμα

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Όπως λέει το iatropedia η γνωστή bloger, Μυρτώ Κάζη, η συμμετοχή της στην καμπάνια της Roche για την πρόληψη των καρκίνων της γυναίκας For HER που φέτος περιέλαβε και τη δράση "Ροζ Βαλίτσα" για την απαραίτητη πρόληψη, ήταν μια ευλογία, ένα παραμυθένιο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της. Μάλιστα αναφέρεται στην προνοητικότητα που θεωρεί γυναικείο προσόν...

Δείτε τι λέει στο iatropedia η κ. Κάζη:

«Η συμμετοχή μου στην καμπάνια της Ροζ Βαλίτσας ήταν για εμένα ίσως το πιο όμορφο και το πιο ποιοτικό, το πιο παραμυθένιο «διάλειμμα», που θα μπορούσα να κάνω από το πιεστικό πρόγραμμα της δουλειάς. Μια ροζ βαλίτσα γεμάτη ευχές για γυναίκες που τις χρειάζονται όσο καμία άλλη!

Φανταστείτε μια βαλίτσα γεμάτη θετική ενέργεια! Μια βαλίτσα γεμάτη ευχές που γράφτηκαν με δάκρυα συγκίνησης, γεμάτη ευχές που γράφτηκαν για να εκπληρώσουν έναν σκοπό. Να λειτουργήσουν ως «φάρμακο», ως «όπλο» για τις πιο δυνατές γυναίκες… Εκείνες που αντιμετωπίζουν με σθένος το πιο μεγάλο εμπόδιο της ζωής τους. Νιώθω τυχερή, ευλογημένη που συμμετείχα στο project γιατί ξέρω πως αυτή η βαλίτσα θα επιτελέσει τον σκοπό της!

Θεωρώ πως είναι γυναικείο προσόν η προνοητικότητα και είναι ίσως και το «όπλο» μας για να είμαστε όσο πιο υγιείς γίνεται προκειμένου να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και να τα καμαρώσουμε. Δυστυχώς σπάνια θα βρει κάποιος σπίτι που δεν έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο, όμως η προνοητικότητα μπορεί να σώσει, μπορεί να γλιτώσει και οφείλουμε να είμαστε προνοητικές για να είμαστε παρούσες στις χαρές των παιδιών μας, έτσι δεν είναι;

Η ροζ βαλίτσα, μου θύμισε ακριβώς αυτό. Να το πω στη μαμά μου, στις φίλες μου και φυσικά στον εαυτό μου. Πως η πρόληψη σώζει ζωές και πως ακόμα και όταν ο καρκίνος, σου χτυπήσει την πόρτα, η θετική ενέργεια και θετική στάση και ψυχολογία μπορούν να παρέχουν ανεκτίμητη βοήθεια και υποστήριξη.

Νιώθω πραγματικά ευλογία που συμμετείχα σε αυτό το project και εύχομαι οι ευχές να έκαναν το θαύμα τους!».

Myrto Kazi
www.yes-I-do.gr, www.yes-I-am.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν