Metropolitan General: Ολιστική Φροντίδα για τις γυναίκες από το νέο Κέντρο Μαστού

  • Γιάννα Σουλάκη
Metropolitan
Εφάμιλλο, αν όχι ανώτερο, από πολλά υπερσύγχρονα Κέντρα Μαστού του εξωτερικού, το νέο Κέντρο Μαστού του Metropolitan General έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό που υπήρχε μέχρι σήμερα στη χώρα μας, στην Ολιστική Φροντίδα Μαστού για τις γυναίκες.

Το εξειδικευμένο Κέντρο Μαστού του Metropolital General δημιουργήθηκε με αποκλειστικό στόχο να προσφέρει στις γυναίκες την πιο σύγχρονη και ολιστική φροντίδα, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Υπηρεσίες που αφορούν στην υγεία του μαστού, από το στάδιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, έως τη θεραπεία και την αποκατάσταση.

Όπως τονίστηκε στην παρουσίαση, που έγινε με τη συμμετοχή όλου του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού που θα στελεχώσει και θα υποστηρίξει αυτήν την πρωτοποριακή προσπάθεια, το Κέντρο Μαστού του Metropolitan General, είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που διαθέτει το κορυφαίο παγκοσμίως μαστογραφικό σύστημα Mammomat Revelation.

Πρόκειται για ένα σύστημα, το οποίο διαθέτει πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν τριπλάσια διαγνωστική ακρίβεια σε σχέση με τα συμβατικά, ενώ η τεχνολογία PRIME που διαθέτει επιτρέπει τη μείωση της δόσης της ακτινοβολίας έως 30% με την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Κέντρο Μαστού του Metropolitan General: Καταξιωμένοι επιστήμονες στην υπηρεσία της υγείας της Γυναίκας

Το Κέντρο Μαστού στελεχώνεται από τους εξής καταξιωμένους ιατρούς-συνεργάτες του Μetropolitan General:

Παναγιώτα-Τούλα Χατζηλύρα, Διευθύντρια Κέντρου Μαστού, Νατάσα Παζαΐτη, Διευθύντρια Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας και Αποκατάστασης Μαστού, Δημήτριος Κορωνάρχης, Διευθυντής Γ΄ Κλινικής Μαστού, Παρασκευή Λιάκου, Γενική Χειρουργός-Ειδική Χειρουργός Μαστού, Αννίβας Τσικκίνης, Χειρουργός Μαστού, Στέργιος Δουβετζέμης, Γενικός Χειρουργός,

Ιωάννης Δουκουμόπουλος, Γενικός Χειρουργός.

General

Η Διευθύντρια κα Χατζηλύρα, ανέφερε στην εισήγησή της, πως «η έννοια του Κέντρου Μαστού προϋποθέτει την κατά το δυνατό άμεση επίλυση των προβληματισμών της ασθενούς και την ακριβή και στοχευμένη διάγνωση των παθήσεων του μαστού. Προσφέρουμε πρωτοβάθμια πρόληψη (screening), αλλά και δευτεροβάθμια διάγνωση και θεραπευτική αντιμετώπιση σε ασθενείς που έρχονται σε εμάς με διαγνωστικά προβλήματα, έχοντας ήδη επισκεφτεί μη εξειδικευμένα κέντρα και έχουν υποβληθεί σε ελλιπείς ή μη διαγνωστικές εξετάσεις. Για το σκοπό αυτό όλα τα μηχανήματά μας έχουν την δυνατότητα συνεχούς αναβάθμισης ώστε να βρισκόμαστε πάντα στην αιχμή της σύγχρονης διαγνωστικής τεχνολογίας».

Το Metropolitan General, πιστό στο όραμά του πως η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας είναι βασική υποχρέωση προς τους ασθενείς, επενδύει στο άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό αλλά και στην καινοτόμο τεχνολογία.

Όπως ανέφερε η κα Παζαΐτη: «Χαίρομαι που έχω συστρατευθεί με επιστημονικό δυναμικό αυτής της κλινικής. Μαζί υπηρετούμε το ίδιο όραμα. Το όραμά μας είναι η διαφύλαξη και η προαγωγή της Υγείας των Γυναικών. Ένα όραμα που η διοίκηση του Metropolitan General έκανε πράξη επενδύοντας τόσο σε επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό, όσο και στην καινοτόμο τεχνολογία στον τομέα των ιατρικών μηχανημάτων. Το Κέντρο Μαστού ξεπερνάει σε τεχνογνωσία και τεχνολογικό εξοπλισμό πολλά από τα γνωστά και καταξιωμένα κέντρα του εξωτερικού. Πιστεύουμε στη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα κάθε γυναίκας. Κύριο μέλημά μας είναι να οικοδομήσουμε μία σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης με την κάθε ασθενή προσωπικά».

Παίρνοντας το λόγο ο χειρουργός Μαστού κ. Αννίβας Τσικκίνης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ παρήγορο για τις γυναίκες σήμερα, γιατί με τη σημερινή τεχνογνωσία έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα σε πάρα πολλούς αψηλάφητους καρκίνους, τους οποίους αν δεν τους βρίσκαμε έγκαιρα και αν δεν αντιμετωπίζονταν, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα για την γυναίκα ασθενή»

Ο γενικός χειρουοργός Κωνσταντίνος Στρατής, τόνισε: «Το Κέντρο Μαστού στελεχώνεται από μια ομάδα επιστημόνων, από χειρουργούς μαστού, από ογκολόγους, από ακτινοθεραπευτές, δηλαδή η γυναίκα θα τύχει μιας ευρύτερης ολιστικής αντιμετώπισης, στο θέμα που της έχει προκύψει». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν