Η γυναίκα ραπουνζέλ! Βίντεο

  • Iatropedia
Κατέχει ένα παγκόσμιο ρεκόρ που σε κάποιους μπορεί να προκαλεί φόβο ή τρόμο. Μια 50χρονη από την Ατλάντα έχει κερδίσει το όνομα η ''Μαύρη Ραπουνζέλ" επειδή κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το μακρύτερο΄΄Dreadlocks΄΄ όπως ονομάζεται στον κόσμο από το 2008.

Το μήκος των μαλλιών της όταν μετρήθηκε από τους ειδικούς ήταν 17 μέτρα!

Η 50χρονη άρχισε να μακραίνει τα μαλλιά της πριν από 25 χρόνια όταν αποφάσισε να έχει ένα πιο φυσικό χτένισμα.

«Όταν ξεκίνησα, ήταν περισσότερο από ένα πνευματικό ταξίδι.Δεν ήταν θέμα μόδας ή κάποιας μανίας δήλωσε πρόσφατα η 50χρονη στα διεθνή ΜΜΕ επισημαίνοντας ότι «μετά από 25 χρόνια τα μαλλιά μου έχουν γίνει πραγματικά γίνει μέρος του εαυτού μου και αισθάνομαι ότι αν τα κόψω ποτέ θα ήταν σαν να μου αφαιρούν τη ζωή μου.»

Όμως το να κατέχει αυτό το ρεκόρ δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Λούζει τα μαλλιά της μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας έως και έξι μπουκάλια σαμπουάν!

Για να τα στεγνώσει ούτε λόγος αφού απαιτούνται δύο ημέρες.

Από την άλλη πλευρά οι γιατροί της ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας της 50χρονης εξαιτίας του υπέρογκου βάρους των μαλλιών της.

Όπως ανέφερε ή ίδια η ίδια'' οι γιατροί φαίνεται να πιστεύουν έχω μια καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης μου η οποία έχει δημιουργηθεί από το μήκος και το βάρος των μαλλιών μου ενώ κάποιοι άλλοι έχουν προβλέψει ότι μπορεί να μείνω παράλυτη.''

Ερωτηθείς σχετικά για το πώς την βλέπουν οι άνδρες η 50χρονη ανέφερε ότι δεν είχε ποτέ πρόβλημα καθώς τα μαλλιά αποτελούν το αλατοπίπερο στην ερωτική της ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: