Οι αλήθειες που πρέπει να γνωρίζει ο γυναικολόγος σας!

  • Iatropedia
Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να τα κρατάτε για τον εαυτό σας αλλά όταν επισκέπτεστε τον γυναικολόγο σας οφείλετε να τα εξομολογηθείτε. Δείτε τι δεν πρέπει να κρατάτε κρυφό από το γυναικολόγο σας.

Αριθμό σεξουαλικών συντρόφων

Αφήστε τις ντροπές και τους ενδοιασμούς και πείτε αλήθεια στον γυναικολόγο σας σχετικά με τον αριθμό σεξουαλικών συντρόφων ώστε να είναι σε θέση να σας δώσει την απαραίτητη θεραπεία.

Σεξ χωρίς προφυλακτικό

Ακόμη και αν μια φορά κάνετε σεξ χωρίς προφυλακτικό οφείλεται να ενημερώσετε τον γυναικολόγο σας καθώς κάποια σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα δεν εμφανίζονται από την μια μέρα στην άλλη.

Πόνος στο σεξ

Πολλές γυναίκες μετά την σεξουαλική επαφή έχουν έντονο πόνο ή αιμορραγία.

Για το πρόβλημα αυτό πρέπει να μιλήσετε στο γυναικολόγο σας ώστε να λάβετε την κατάλληλη θεραπεία.

Διαταραχές στην έμμηνο ρύση

Στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε διαταραχές στον κύκλο σας οφείλεται να ενημερώσετε τον γυναικολόγο σας προκειμένου να ελέγξει αν η κατάσταση αυτή οφείλεται σε μόλυνση, ή σε πολυκυστικές ωοθήκες

Για θέματα αντισύλληψης

Μπορεί η αντισύλληψη να είναι καθαρά θέμα προσωπικό της κάθε γυναίκας αλλά αν πρόκειται να ακολουθήσετε κάποια μέθοδο όπως τα χάπια καλό είναι να το συζητήσετε με το γυναικολόγο σας.

Δυσάρεστη οσμή

Αν διαπιστώσετε ότι έχετε δυσάρεστη οσμή στο ευαίσθητο σημείο ίσως αποτελεί σημάδι κάποιας μόλυνσης. Καλό είναι να ενημερώσετε το γυναικολόγο σας.

http://www.health.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν