Γυναικείος οργασμός: μυστικά και φόβοι !!

  • Iatropedia
Ένιωσε να χάνει το φως της. Η ανάσα της έγινε βαθιά και γρήγορη. Τα μάτια της γύρισαν. Ψιθύριζε ακατάληπτα διάφορους ήχους και ξαφνικά άρχιζε να ουρλιάζει. Ολόκληρο το κορμί της τεντώθηκε σαν ένα τόξο. Κάθε της μέλος μούδιασε και σιγά σιγά μια απίστευτη γλυκεία ηδονή συντάραξε κάθε κύτταρο του κορμιού της. Ο οργασμός ερχόταν ασταμάτητος και τίποτε δεν μπορούσε να της το στερήσει...

Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η διαδικασία του γυναικείου οργασμού κατά τη διάρκεια (και μη) της ερωτικής πράξης. Τι είναι όμως ο οργασμός για τις γυναίκες; Τον αντιλαμβάνονται και τον βιώνουν εξίσου δυνατά με τους άνδρες; μήπως εντονότερα; Τι γίνεται όταν μια γυναίκα αδυνατεί να ολοκληρώσει; πως νιώθεις φταίει εκείνη ή ο σύντροφος της;

Τα ερωτήματα αυτά απασχολούν τις γυναίκες τόσο μεμονωμένα, αλλά και με τον ερωτικό τους σύντροφο. Τι είναι τέλος πάντων ο γυναικείος οργασμός; Έλληνες σεξολόγοι μίλησαν με το iatropedia.gr και με απλά λόγια προσπάθησαν να μας αποκρυπτογραφήσουν τον μυστικό χάρτη της γυναικείας ευχαρίστησης…

Ο γυναικείος οργασμός ξεκινάει από τον εγκέφαλο και καταλήγει στα γεννητικά όργανα της γυναίκας. Η περιοχή μέσα στον κόλπο (στο 1/3 του κόλπου) είναι η “μαγική” περιοχή, αφού εκεί υπάρχουν οι μύες του περινέου η σύσπαση των οποίων δίνει αυτή τη μοναδική αίσθηση του οργασμού. Άλλες γυναίκες έχουν πιο εύκολη την αντανακλαστική αυτή σύσπαση άλλες όχι.

Όμως οργασμός δεν είναι μόνο κόλπος αλλά και κλειτορίδα. Και μάλιστα στις περισσότερες γυναίκες το μαγικό αυτό μικρό “βουναλάκι” στην είσοδο του κόλπου χαρίζει απίστευτες στιγμές ηδονής και απανωτούς οργασμούς (ενίοτε).

Η γυναίκα έρχεται σε οργασμό τόσο εύκολα όσο ο άνδρας; Είναι γεγονός ότι οι γυναίκες είναι περισσότερο εγκεφαλικές. Πρέπει πρώτα να ερεθίσεις το μυαλό τους και μετά το κορμί τους. Όταν μια γυναίκα είναι άνετη με το σύντροφο της και μπορεί να εκφράσει τις σκέψεις και τη σεξουαλικότητα της στο κρεββάτι, τόσο καλύτερη είναι η διέγερση της και τόσο ευκολότερος είναι ο οργασμός της. Εάν η διαδικασία και το αποτέλεσμα του οργασμού την αγχώσει τότε ακριβώς επειδή είναι εγκεφαλικά όντα, μάλλον θα πρέπει να αποχαιρετίσει τον οργασμό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο γυναικείος οργασμός είναι…προσωπικός. Δηλαδή η κάθε γυναίκα έχει το δικό της τρόπο να φτάσει σε οργασμό και η κάθε γυναίκα τον βιώνει διαφορετικά, τόσο σε ένταση όσο και σε διάρκεια. Και μιας που αναφερόμαστε σε διάρκεια να σας πούμε ότι ο ανδρικός οργασμός διαρκεί 5 δευτερόλεπτα, και ο γυναικείος κάτι τι περισσότερα. Αλλά η ηδονή και η ευχαρίστηση δεν έχει σχέση με χρονόμετρα και διάρκειες.

Η κάθε γυναίκα που δεν έχει προβλήματα φτάνει πάντα σε οργασμό. Το άγχος και ο φόβος είναι παράγοντες που μειώνουν την σεξουαλική διάθεση και απομακρύνουν τον οργασμό. Όσο και εάν η ίδια η ο σύντροφός της προσπαθούν.

Η γυναίκα έχει τη δυνατότητα να φτάνει σε πολλαπλούς και συνεχόμενους οργασμούς κάτι που δυστυχώς ο άνδρας δεν μπορεί. Βέβαια αντί να καθόμαστε και να μετράμε αριθμούς σαν να είμαστε στατιστικολόγοι, ας αφεθούμε στην υπέροχη αυτή μαγεία που δένει ένα ζευγάρι με πολύ δυνατά δεσμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

μάθετε τα πάντα για τη γυναικεία ανοργασμία στην εγκυκλοπαίδεια του iatropedia

πυροτέχνημα ο γυναικείος εγκέφαλος κατά τον οργασμό.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πως μπορούμε βα βελτιώσουμε τον οργασμό;

ονειρικό σεξ