Γιατί οι ταινίες πορνό στρεσάρουν τις γυναίκες;

  • Iatropedia
Αρχικά όλοι θα φαντάζεστε ότι η παρακολούθηση μιας ταινίας πορνό, από ένα ζευγάρι, θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα μεταξύ τους, και θα τους φέρει πιο κοντά. Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Μια ταινία πορνό που θα δει ένα ζευγάρι δεν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στον άνδρα και στη γυναίκα. Η γυναίκα πρόκειται να νιώσει κάποιο άγχος το οποίο θα προσπαθήσει να συγκαλύψει, και όταν μάλιστα η παρακολούθηση τέτοιων ταινιών γίνεται πέραν του δέοντος συστηματικά, τότε το ζευγάρι πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα και οι σχέση του να επηρεαστεί αρνητικά. Το γιατί διαβάστε το αμέσως.

Όλο και περισσότεροι σεξοθεραπευτές στην Αγγλία υποστηρίζουν ανοιχτά ότι οι ταινίες πορνό δεν βελτιώνουν την ερωτική ζωή του ζευγαριού, αλλά επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση τους στο σύνολο της. Μάλιστα σε γκάλοπ που έγινε από την daily mail, 7 στους 10 άνδρες από τα 18 τους μέχρι τα 34 τους, παρακολουθούν τέτοιου είδους ταινίες τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Και εάν νομίζετε ότι οι γυναίκες μένουν πίσω, κάνετε λάθος. Πλέον και οι γυναίκες παρακολουθούν ταινίες πορνό αλλά γιατί;

Οι ειδικοί σε συντριπτικό ποσοστό τονίζουν πως όταν ένα ζευγάρι παρακολουθεί μια ταινία πορνό συστηματικά, τότε στον άνδρα αυξάνεται η προσδοκία, η σύντροφος του να είναι στο κρεββάτι, σαν την πρωταγωνίστρια της ταινίας, ενώ όλο και περισσότεροι οι γυναίκες νιώθουν ανασφαλείς τόσο για το κορμί τους (που δεν μοιάζει με της πρωταγωνίστριας), όσο και εάν θα καταφέρουν να δώσουν μια θερμή παράσταση όπως δίνουν οι επαγγελματίες γυναίκες των ταινιών ανηλίκων.

Μάλιστα 7 στις 10 γυναίκες, στρεσάρονται σε τόσο μεγάλο βαθμό προκειμένου να καταφέρουν η συμπεριφορά τους να μοιάζει με την συμπεριφορά της πορνοστάρ για να ικανοποιήσουν τον σύντροφο τους.

Λιγότερο αγχώνονται οι άνδρες (αλλά αγχώνονται), οι οποίοι παθαίνουν το “στρες της επίδοσης”. Δηλαδή συγκρίνουν τον εαυτό τους με τους επαγγελματίες αρσενικούς πορνοστάρ, τόσο… ποσοτικά όσοι και σε διάρκεια.

Η κατάληξη του θέματος είναι πως η συνεχής παρακολούθηση ταινιών πορνό, μπορεί αρχικά να βελτιώνει την ερωτική διάθεση και εν γένει την ερωτική συμπεριφορά ενός ζευγαριού, αλλά σε βάθος χρόνου, δημιουργεί προβλήματα στους 2 συντρόφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

πως το πέος απέκτησε το σχήμα και το μέγεθος του

πως είναι ένα πέος με υποσπαδία και πως θεραπεύεται

αυτοί είναι οι 12 λόγοι που πρέπει να κάνουμε συχνά σεξ

γιατί το βίαιο και άγριο σεξ, «δένει» το ζευγάρι;

τα ταμπού σπάνε. το πρωκτικό σεξ, πρόκληση για τις γυναίκες

διαβάστε για τα 40 είδη του οργασμού