Ενημέρωση και προσφορά για την εξωσωματική γονιμοποίηση

  • Iatropedia
Η εξωσωματική γονιμοποίηση και γενικότερα η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλά, μα πάρα πολλά ζευγάρια σήμερα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά. Το οικονομικό κόστος όμως ειδικά τις μέρες που διανύουμε, είναι υψηλό. Τι γίνεται τότε;

Έκπτωση 20% για έναν κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (IVF) του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ και μία δωρεάν επίσκεψη σε διαιτολόγο και ψυχολόγο, θα λάβουν τα ζευγάρια που θα παραβρεθούν στην αίθουσα «Ν. Λούρος» στο ΜΗΤΕΡΑ την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, από τις 10 το πρωί έως τη 13.00 το μεσημέρι, στο πλαίσιο της διημερίδας με θέμα «Γονιμότητα 360ο» που διοργανώνει η Μονάδα IVF.

Τα ζευγάρια που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να τηλεφωνούν από τις 08.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα (Τρίτη 05/03 έως Παρασκευή 08/03) και έως τις 15.00 το μεσημέρι (Σάββατο 09/03) στα τηλέφωνα 210-686.98.27 και 210- 686.98.30. Η προσφορά μπορεί να αξιοποιηθεί μέχρι τις 31/12/2013.

Η ενημέρωση του κοινού την Κυριακή 10 Μαρτίου έχει ως στόχο να δοθεί ένα ανοιχτό βήμα διαλόγου στα ζευγάρια που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τεχνικές και τους παράγοντες που επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Την πρώτη ημέρα της διημερίδας, Σάββατο 9 Μαρτίου, θα παρουσιαστούν σε ιατρούς όλες οι νεότερες και μελλοντικές εξελίξεις και καινοτομίες στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή από διακεκριμένους επιστήμονες, τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Στην ημερίδα θα παραβρεθεί, μεταξύ άλλων προσκεκλημένων, ο διεθνούς φήμης Καθηγητής Γυναικολογίας, Prof. Mats Brännström (Sahlgrenska Academy, Πανεπιστήμιο Gothenburg, Σουηδία), ο οποίος έχει διενεργήσει την πρώτη επιτυχή μεταμόσχευση μήτρας παγκοσμίως. Ο Καθηγητής θα μιλήσει για τα νεώτερα δεδομένα στη μεταμόσχευση μήτρας, τις προοπτικές εφαρμογής στον άνθρωπο και τη συσχέτισή της με τις τεχνικές Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παιδιά με… 3 γονείς

Πόσα δίνει ο ΕΟΠΥΥ για εξωσωματικές που έγιναν στον ιδιωτικό τομέα;

5.000.000 παιδιά έχουν γεννηθεί με εξωσωματική

Αν είστε έγκυες, μην στέκεστε όρθιες…

ΣΕΞ και υπογονιμότητα: Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο