Δείτε πως θα συλλάβετε αγόρι με φυσικό τρόπο!

  • Iatropedia
Γερό να’ ναι κι ό,τι να ‘ναι! Συνήθως όμως όταν έχουμε ήδη αποκτήσει ένα κοριτσάκι, η κρυφή λαχτάρα για ένα δεύτερο ή τρίτο μωρό του αντίθετου φύλου σιγοκαίει τους μελλοντικούς γονείς. Οι επιστήμονες αλλά και μαίες αποκαλύπτουν όλους τους φυσικούς τρόπους για να συλλάβετε αγόρι!

καταναλώστε περισσότερες θερμίδες

Μελέτη που διεξήχθη από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Exeter στο Ηνωμένο Βασίλειο απέδειξε ότι αυξάνοντας την πρόσληψη θερμίδων θα επιτύχετετε το στόχο σας.

Για το λόγο αυτό συστήνουν την κατανάλωση δημητριακών, μαζί με τις μπανάνες.Επίσης προτρέπουν τους υποψήφιους μπαμπάδες να τρώνε ψάρια, λαχανικά και άλλες τροφές πλούσιες σε ενέργεια.''Άν ακολουθήσετε αυτη την τακτική μπορεί να οδηγήσει στην σύλληψη ενός αγοριού, «αποκαλύπτει ο Δρ Ava Cadell , θεραπεύτρια του σεξ.

καφέ τουλάχιστον μισή ώρα πριν

Μια ή μισή ώρα μισή ώρα πριν την ερωτική επαφή πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα μεγάλο ποτήρι σόδα!

Ο Δρ Shettles, συγγραφέας του ''Πώς να επιλέξετε το φύλο του μωρού σας΄΄πιστεύει ότι η κατανάλωση αυτών των ροφημάτων δίνουν μια επιπλέον ώθηση στο σπέρμα.

προσοχή στη θέση

Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες « η όρθια στάση συνιστάται ιδιαίτερα σε ζευγάρια που ελπίζουν να συλλάβουν ένα αγόρι, λέει ο Stacy Rybchin ειδικός σεξολόγος.

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά η στάση αυτή επιτρέπει τη βαθύτερη διείσδυση και έτσι το σπέρμα μπορεί να βρεθεί πιο κοντά στον τράχηλο της μήτρας ώστε να γίνει η γονιμοποίηση.

οργασμός

Ο οργασμός στη γυναίκα αλλάζει το pH του κόλπου ευνοώντας έτσι το περιβάλλον για να επέλθει η γονιμοποίηση.

περιμένετε μέχρι την ωορρηξία

Είτε το πιστεύετε είτε όχι η ημέρα που θα έχετε σεξουαλική επαφή μπορεί δυνητικά να επηρεάσει το φύλο του παιδιού σας. Για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για ένα αγόρι, μια έμπειρη νοσοκόμα και μαία η Carmen Kosicek , RN, MSN, συμβουλεύει την αποφυγή σεξουαλικής επαφής τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε πριν την ωορρηξία.

Για το λόγο αυτό συνιστά να υπολογίζετε τις ημέρες και να μπαίνετε στο παιχνίδι αμέσως μετά.