Δείτε πως να κάνετε φυσικό λίφτινγκ!

  • Iatropedia
Οι εποχές είναι δύσκολες και δεν περισσεύουν χρήματα για λίφτινγκ. Αν θέλετε να βρείτε τη χαμένη σας λάμψη και φρεσκάδα μάθετε πως θα το κάνετε μόνες σας!

Παρακολουθήστε τη διατροφή σας. Οι υψηλότερες προσλήψεις βιταμίνης C και η χαμηλότερη πρόσληψη των λιπών και των υδατανθράκων θα βοηθήσουν το δέρμ σας.

Αλάξτε τη διατροφής σας. Καταναλώστε τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά, όπως τα ψάρια, τα φρούτα και τα λαχανικά.

Φάτε τις βιταμίνες σας

Τρώτε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες C και σελήνιο, συστατικά τα οποία προστατεύουν το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Τρέξτε

Η άσκηση ωφελεί κάθε μέρος του σώματός σας – συμπεριλαμβανομένων και του δέρματος. Χάρη σε αυτή επιτυγχάνεται καλύετρη ροή του αίματος το οποίο παρέχει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στο δέρμα.

Κοιμηθείτε

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, το χλωμό δέρμα, και πρησμένα μάτια. οφείλονται στην έλλειψη ύπνου.Προσπαθήστε να κοιμάστε ι 7-8 ώρες κάθε βράδυ ώστε να κρατήσετε το σώμα και το δέρμα σας σε άριστη κατάσταση.

Προσοχή στις πανάδες

Μερικές γυναίκες αναπτύσσουν σκούρες κηλίδες τις γνωστές σε όλους – μέλασμα – στα πρόσωπά τους στην εγκυμοσύνη Η αύξηση της μελανίνης,μια ουσία που δίνει στο δέρμα το χρώμα αυτό είναι υπεύθυνο για αυτά τα σκοτεινά μπαλώματα. Το μέλασμα μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί με χημικά πίλινγκ ή τοπική συνταγές υδροκινόνη, ρετινοειδή, αζελαϊκό οξύ, κογικό οξύ, ή υδροξυ οξέα που ελαφρύνει τα μπαλώματα. Αλλά αυστηρή αποφυγή του ήλιου είναι απαραίτητη.

http://www.webmd.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί το λίφτινγκ με νήματα τρελαίνει τις γυναίκες;