Αυτός είναι ο απόλυτος συνδυασμός για προστασία από τον ήλιο και υγιές μαύρισμα

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
μαύρισμα
Καλοκαίρι και ηλιοθεραπεία πάνε μαζί. Και αυτό δεν αφορά μόνο το πολυπόθητο ομοιόμορφο μαύρισμα, το οποίο είναι καθαρά θέμα ομορφιάς, αλλά και τα μοναδικά οφέλη υγείας που προσφέρει απλόχερα ο ελληνικός ήλιος στον οργανισμό μας. Από την άλλη πλευρά η απρόσεκτη έκθεση στον ήλιο, ειδικά το καλοκαίρι, συνδέεται με τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα: πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας και αυξημένο κίνδυνο για ανάπτυξη καρκίνου του δέρματος.

Το ιδανικό σενάριο, επομένως, είναι να υπήρχε ένας τρόπος ώστε να παίρνουμε ό,τι πολύτιμο έχει να μας προσφέρει ο ήλιος, ενώ ταυτόχρονα είμαστε προστατευμένοι από τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας του (ακτίνες UVA και UVB). Η FREZYDERM, ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων, μας προσφέρει ακριβώς αυτό: Τον απόλυτο συνδυασμό προϊόντων για υψηλή προστασία από τον ήλιο με ταυτόχρονο υγιές και ομοιόμορφο μαύρισμα.

Πώς το πετυχαίνει αυτό; Με δύο στάδια προστασίας: ένα αντηλιακό για όσο είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο και έναν αφρό προσώπου και σώματος που εφαρμόζεται μετά την έκθεση στον ήλιο.

Τέλεια προστασία κατά την έκθεση στον ήλιο με το αντηλιακό Sun Screen Invisible Spray SPF 50+

Πρόκειται για ένα διάφανο αντηλιακό σώματος με υψηλό δείκτη προστασίας (SPF), το οποίο είναι ανθεκτικό στο νερό. Περιέχει φωτοσταθερά φίλτρα για αποτελεσματική ηλιοπροστασία και παράλληλα προσφέρει προστασία των βλαστοκυττάρων του δέρματος από τις επιθέσεις του UVB φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας, μειώνει τους ερεθισμούς της κεράτινης στοιβάδας που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία. Επίσης, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και επανορθώνει τη φθορά του κολλαγόνου από το UVA φάσμα ηλιακής ακτινοβολίας, το οποίο είναι υπεύθυνο για την φωτογήρανση της επιδερμίδας.

μαύρισμα

Μην ξεχνάτε ότι ο υψηλός δείκτης προστασίας σε ένα αντηλιακό δεν σημαίνει ότι εμποδίζει το μαύρισμα. Το Sun Screen Invisible Spray της FREZYDERM θα φροντίσει ώστε να μαυρίσετε σωστά, προστατεύοντας ολοκληρωμένα την επιδερμίδα σας. Η εξαιρετικά απλή εφαρμογή του καθιστά την προστασία μας ακόμη πιο εύκολη υπόθεση. Ψεκάστε το στις παλάμες σας και κατόπιν εφαρμόστε το στην επιδερμίδα σας σε στεγνό ή και βρεγμένο δέρμα 20-30 λεπτά πριν βγείτε στον ήλιο και ανανεώστε το ανά 1 ώρα περίπου, ακόμη και στην επιφάνεια του δέρματος που καλύπτεται από το μπλουζάκι και οπωσδήποτε μετά το κολύμπι ή το σκούπισμα με την πετσέτα.  Μην ξεχνάτε να καλύπτετε ομοιόμορφα με το αντηλιακό ακόμα και τα δύσκολα σημεία, όπως αυτιά, μέτωπο, μύτη, πέλματα και πίσω από τα γόνατα.

Υγιής φροντίδα για μετά την έκθεση στον ήλιο με το After Sun Mousse

Όσο σημαντική είναι η προστασία της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, εξίσου σημαντική είναι η φροντίδα της και μετά από αυτήν, καθώς το δέρμα χρειάζεται θρεπτικά στοιχεία και ενυδάτωση για να εξουδετερώσει την ταλαιπωρία από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας.

μαύρισμα

Αυτό ακριβώς προσφέρει ο ενυδατικός αφρός προσώπου και σώματος After Sun Mousse της FREZYDERM. Θρέφει την επιδερμίδα και συμβάλλει στην διατήρηση ενός υγιούς μαυρίσματος, επειδή περιέχει την ουσία D-Panthenol σε συνδυασμό με την Βιταμίνη E, που προστατεύουν την επιδερμίδα και μειώνουν τους ερεθισμούς. Δημιουργεί μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης στο αφυδατωμένο από τον ήλιο, την αλμύρα της θάλασσας και τη σκόνη δέρμα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τους παράγοντες που προκαλούν ρυτίδες, ραγάδες και πρόωρη γήρανση.

Και για να μην ξεχνάμε και το μαύρισμά μας, ο συνδυασμός των δύο χαρίζει μαύρισμα που διαρκεί, καθώς παράλληλα προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.