Καφές: Γιατί δεν είναι καλή ιδέα να το παρακάνουμε στη ζέστη
Πόση καφεΐνη μπορούμε να καταναλώνουμε με ασφάλεια στη ζέστη και υπό ποιες προϋποθέσεις.
Πόση καφεΐνη μπορούμε να καταναλώνουμε με ασφάλεια στη ζέστη και υπό ποιες προϋποθέσεις.
Τα ευρήματα νέας, μεγάλης μελέτης. Ο ρόλος της καφεΐνης και των διαφορετικών πηγών της.
Τα ευρήματα σε υγιείς εθελοντές, ηλικίας 20-58 ετών. Ποιοι είναι πιθανότερο να επηρεαστούν.
Αναλόγως με το είδος του καφέ, αλλάζει η συγκέντρωση δύο ουσιών στον καφέ, που αυξάνουν την χοληστερόλη στο αίμα....
Τα ευρήματα νέας ανάλυσης σε χιλιάδες πάσχοντες από καρκίνους κεφαλής & τραχήλου. Που αποδίδεται η συσχέτιση.
Τα ευρήματα νέας, μεγάλης ανάλυσης με εκατοντάδες χιλιάδες εθελοντές απ' όλο τον κόσμο.
Πώς επηρεάζουν την απορρόφηση ενός βασικού θρεπτικού συστατικού. Πόση ώρα να περιμένουμε.
Πώς επηρεάζει η καφεστόλη του καφέ το σωματικό βάρος και το σπλαγχνικό λίπος, σύμφωνα με νέα μελέτη.
Το κλειδί στα οφέλη του καφέ είναι να γίνεται μέτρια κατανάλωση. Ποια είναι τα ωφέλιμα συστατικά του.
Πόσα φλιτζάνια την ημέρα φαίνεται ότι είναι ωφέλιμα. Από ποιες παθήσεις μας προστατεύει περισσότερο.
Τι ανακάλυψαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ μελετώντας τη διατροφή και το βάρος χιλιάδων εθελοντών.
Νέα μελέτη αποκαλύπτει τις εκπληκτικές επιδράσεις του καφέ στην υγεία. Και δεν είναι απαραιτήτως καλές ή κακές.
Τι έδειξε έρευνα της Ελληνικής Ένωσης Καφέ. Για ποιους λόγους θα μειώναμε την κατανάλωση
Νέες μελέτες του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης εξέτασαν πως αντιδρούν οι πολυφαινόλες του καφέ στην προσθήκη αυτή
Πως επηρεάζει ο καφές το πεπτικό και άλλα όργανα και συστήματα του ανθρώπινου σώματος