Τα φυτικά γάλατα δεν είναι εξίσου θρεπτικά με το αγελαδινό, λένε οι ειδικοί
Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, σύμφωνα με νέα έκθεση ειδικών της βρετανικής κυβέρνησης.
Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, σύμφωνα με νέα έκθεση ειδικών της βρετανικής κυβέρνησης.
Τι συνιστούν οι κορυφαίες αμερικανικές επιστημονικές εταιρείες για τα παιδιά και τη διατροφή.
Τι ανακάλυψαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ. Πόσο καιρό παραμένει μολυσματικός ο ιός της κοινής γρίπης.
Τα μη παστεριωμένα (ωμά) γαλακτοκομικά προκαλούν 840 φορές περισσότερες λοιμώξεις, προειδοποιούν οι ειδικοί.
Πολλοί άνθρωποι προτιμούν το ανεπεξέργαστο, μη παστεριωμένο γάλα διότι πιστεύουν ότι είναι πιο υγιεινό. Ωστόσο οι συνθήκες φύλαξής του...