Γιατί τρώμε λιγότερο όταν έχει ζέστη, σύμφωνα με μία διαιτολόγο
Ο ρόλος της θερμογένεσης των τροφίμων, της δραστηριότητας, της αφυδάτωσης και της ποιότητας της διατροφής.
Ο ρόλος της θερμογένεσης των τροφίμων, της δραστηριότητας, της αφυδάτωσης και της ποιότητας της διατροφής.
Οι μη ρεαλιστικές “προδιαγραφές ομορφιάς”, που επιβάλλονται από την κοινωνία σε άντρες και γυναίκες (κυρίως νεαρής ηλικίας) εξελίσσονται σε...
Οι γυναίκες που πάσχουν από κάποια διαταραχή στην πρόσληψη της τροφής, όπως η ψυχογενής βουλιμία ή ανορεξία, εμφανίζουν αυξημένη...
Νέους κανόνες εισάγει η Γαλλία στο χώρο της βιομηχανίας της μόδας. Έτσι όσα μοντέλα θέλουν να δουλέψουν στις γαλλικές...