Η… Σέρσεϊ Λάννιστερ κέρδισε όλο το Instagram – Δείτε πώς τρώει τον ανανά! [vid]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Σέρσεϊ Λάννιστερ
Η ηθοποιός Lena Headey, που μας είναι πιο γνωστή ως “Cersei Lannister” στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, ανέβασε στο Instagram ένα στιγμιότυπο όπου κόβει κομμάτια από έναν ανανά και τα τρώει.

Αλλά αν δείτε τι χαμός έχει γίνει στα σχόλια που συνοδεύουν την ανάρτηση θα καταλάβετε και το γιατί η Σέρσεϊ Λάννιστερ κατάφερε να… κερδίσει όλο το Instagram!

Ο βασικός λόγος για όλο αυτό; Ότι ο τρόπος που κόβει τα κομμάτια του ανανά είναι μοναδικός, δεν τον έχουμε ξαναδεί, δεν τον έχουμε καν σκεφτεί ποτέ ξανά στο παρελθόν, και όλος ο κόσμος την… προσκυνάει, επειδή “μας άνοιξε τα μάτια” για το πώς να τρώμε τον ανανά.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Σέρσεϊ Λάννιστερ με τίτλο «😱😱😱😱 #gamechanger» ο ανανάς μοιάζει να είναι αρχικά κομμένος στην επάνω πλευρά. Στην συνέχεια μπορείτε απλά να τρώτε κομμάτι-κομμάτι τον ανανά, χωρίς να χρειάζεται να κόψετε όλη την φλούδα του.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η… Σέρσεϊ Λάννιστερ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

😱😱😱😱 #gamechanger

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Headey (@iamlenaheadey) στις

Το… μυστικό

Όπως ήταν φυσικό, εκατοντάδες άτομα προσπάθησαν έκτοτε να αντιγράψουν αυτόν τον τρόπο για να τρώει κανείς ανανά. Οι περισσότεροι, όμως, απέτυχαν παταγωδώς! Ο ανανάς μοιάζει να μην είναι καθόλου εύκολο να αποκολληθεί από τον κεντρικό του άξονα σε κομμάτια.

Πολλοί λένε ότι το μυστικό είναι ότι ο ανανάς πρέπει να είναι πολύ ώριμος, καθώς μερικοί πράγματι τα κατάφεραν με αυτό το κόλπο.

Εμπρός λοιπόν, δοκιμάστε το κι εσείς και πείτε μας αν τα καταφέρατε σαν την… Σέρσεϊ Λάννιστερ!