Τι περιλαμβάνουν τα πακέτα δώρων του σεξ;

  • Iatropedia
Λίγο το ''Sex & The City'', λίγο οι ''50 αποχρώσεις του Γκρι'' δεν ήθελαν και πολύ οι Έλληνες να απομυθοποιήσουν τα sex toys και να γίνουν περισσότερο δεκτικοί στη χρήση τους. Πλέον σε όλα τα sex shops πωλούν τα κιτ του σεξ οι πωλήσεις των οποίων γνωρίζουν άνθιση.

Τι περιλαμβάνουν όμως τα κιτ του σεξ;

Ερωτικά CD

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο McGill του Μόντρεαλ έδειξε ότι οι ήχοι της μουσικής σε συνδυασμό με την κατάλληλη ατμόσφαιρα μπορούν να αυξήσουν την ερωτική διέγερση.

Και αυτό γιατί οι νότες έχουν την ιδιότητα να ενεργοποιούν συγκεκριμένα κύτταρα του εγκεφάλου, τα οποία με την σειρά τους πυροδοτούν την ερωτική έκρηξη.

Αιθέρια έλαια

Άλλες έρευνες που έγιναν, έδειξαν ότι το άγχος σκοτώνει το σεξ. Με αφετηρία την διαπίστωση αυτή των επιστημόνων, οι κατασκευαστές των κιτ του σεξ, τοποθετούν αιθέρια έλαια, κατάλληλα για ερωτικό μασάζ, τα οποία υπόσχονται χαλάρωση και ευεξία.

Σεξο- παιχνίδια

Οι απανταχού σεξολόγοι πίνουν νερό στο όνομα τους αφού τα ερωτικά παιχνίδια όπως έχουν συμπεράνει σχετικές έρευνες, που δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση sex roleς, σπάνε την μονοτονία της ερωτικής ζωής.

Δονητής

Βασικό εξάρτημα κάθε κιτ του σεξ αποτελεί ο δονητής. Όπως τεκμηρίωσαν πρόσφατα οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων ΙΜΟΠ'' η χρήση σεξουαλικών βοηθημάτων είναι δυνατόν να τονώσει τη «σεξουαλική ζωή» του ζευγαριού, με την προϋπόθεση βέβαια η χρήση αυτών των αντικειμένων να μην αντικαταστατά τον ένα από τους δυο συντρόφους.

Λιπαντικά

Έχει βρεθεί ότι ένας στους τέσσερις Έλληνες τουλάχιστον μια φορά έχει χρησιμοποιήσει λιπαντικό στην διάρκεια του σεξ, προκειμένου να πετύχει μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση. Για αυτό κάθε τέτοιο σετ περιέχει και από ένα λιπαντικό.

Κάμα Σούτρα

Τα εγχειρίδια που περιλαμβάνουν οδηγίες για καλό σεξ έχουν κατακλύσει τα ράφια των βιβλιοπωλείων όμως την πρωτοκαθεδρία εξακολουθεί να έχει το Κάμα Σούτρα το οποίο τοποθετείται σε περίοπτη θέση σε κάθε συσκευασία του σεξ.