Τι δείχνουν για το σεξ δέκα νέες έρευνες!

  • Iatropedia
Δέκα νέες έρευνες για το σεξ φέρνουν τα πάνω- κάτω στη σεξουαλική μας ζωή. Όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος ανατρέπονται με συνέπεια άνδρες και γυναίκες να χρειάζονται ιδιαίτερα μαθήματα γαι να αποδώσουν καλύτερα. Δείτε τι έδειξαν οι νέες έρευνες για το σεξ.

Σήκω από τον καναπέ

Έρευνα του Αμερικάνικου Συμβουλίου Άσκησης απέδειξε ότι η άσκηση αυξάνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική διέγερση

«Τι θα φάμε;»

Μελέτη στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine έδειξε ότι οι γυναίκες που έπιναν μέχρι 2 ποτήρια κρασί την ημέρα είχαν αυξημένη λίμπιντο και επομένως είχαν καλύτερες επιδόσεις στο σεξουαλικά

Μήπως έκανες την πρώτη κίνηση;

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Psychological Science, όταν οι γυναίκες κάνουν πρώτα τη κίνηση να προσεγγίσουν ερωτικά έναν άνδρα είναι πιο ώριμες συναισθηματικά στη συνέχεια.

Πες μου τι καιρό θα κάνει!

Άλλη έρευνα από γνωστή εταιρεία κατασκευής προφυλακτικών τεκμηρίωσε ότι οι κάτοικοι ηλιόλουστων περιοχών κάνουν περισσότερο σεξ, ενώ όσοι μένουν σε περιοχές με… συννεφιά κάνουν λιγότερο.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Το αλατοπίπερο της σχέσης φαίνεται ότι είναι τα μικρο ψεματάκια υπογραμμίζει η δρ. Bella DePaulo, ερευνήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Άρρωστη καρδιά;

Οι γυναίκες με αυξημένα επίπεδα LDL ή «κακής» χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων έχουν τις διπλάσιες πιθανότητες να υποφέρουν από σεξουαλική δυσλειτουργία σε σύγκριση με αυτές που διατηρούν φυσιολογικές τιμές,τεκμηριώνει μελέτη στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine.

« Δέκα μάγισσες τα δάκτυλα σου»

Όταν ο ερωτικός σύντροφος επικεντρώνεται στις ερωτογενής ζώνες τότε αυξάνεται η διάθεση των γυναικών για σεξ αναφέρει μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τι δεν θέλουν οι άνδρες στο σεξ; Έρευνα

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα