Τι ανοίγει την όρεξη για σεξ;

  • Iatropedia
Συνήθως οι επιστήμονες επικεντρώνονται στις αιτίες που οι άνδρες ή οι γυναίκες δεν έχουν όρεξη για σεξ προτείνοντας την αντίστοιχη θεραπεία. Αυτή τη φορά αποφάσισαν να ασχοληθούν με το τι είναι αυτό που ανοίγει την όρεξη των δυο συντρόφων για να συν ευρεθούν ερωτικά. Δείτε τι ανακάλυψαν.

Αφήστε το κόκκινο χρώμα και φορέστε μωβ

Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα για το μαύρο και το κόκκινο χρώμα.

Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό βρετανικών πολυκαταστημάτων ανακήρυξε το χρώμα του σεξ το μωβ.

Βάση των συμπερασμάτων της ίδιας έρευνας όσοι και όσες είχαν επενδύσει σε αυτό το χρώμα ανέφεραν ότι είχαν περισσότερες σεξουαλικές περιπτύξεις σε σχέση με τους κοινούς θνητούς που προτιμούσαν άλλα χρώματα

Περισσότερο ερωτικές

Από την άλλη οι γυναίκες φαίνεται ότι ξεσηκώνονται ερωτικά όταν διανύουν την δεύτερη εβδομάδα του κύκλου τους και συγκεκριμένα στην 14η ημέρα.

Έρευνες έχουν δείξει ότι σε αυτό το διάστημα εξαιτίας των οιστρογόνων και των αυξημένων επιπέδων τεστοστερόνης αυξάνεται κατακόρυφα η σεξουαλική ορμή των γυναικών.

Τι να φάτε και να πιείτε

Εκτός από τις ορμόνες και το χρώμα του σεξ έχει βρεθεί ότι η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών ανοίγει την όρεξη για σεξ.

Εκτός από τις γνωστές αφροδιασιακές υπάρχουν και άλλες οι οποίες λειτουργούν ως διεγερτικά.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφήσετε για λίγο τη δίαιτα και να φάτε μαύρη σοκολάτα, η οποία αυξάνει την ερωτική διάθεση.

Στο μεταξύ άλλη έρευνα που έγινε από το Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας τεκμηρίωσε ότι το κόκκινο κρασί όχι σε μεγάλες ποσότητες λειτουργεί ως φυσικό βιάγκρα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε πότε είναι κακό το σεξ!

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν