Τελικά τι θέλουν οι γυναίκες στο σεξ;

  • Iatropedia
Μπορεί της γυναίκας η καρδιά να είναι μια... άβυσσος αλλά οι ερευνητές δηλώνουν κατηγορηματικά ότι ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν από το έτερο ήμισυ. Όμως προκαταλήψεις, αλλά και διάφορα ταμπού τις εμποδίζουν να εκφράσουν με σαφήνεια τα θέλω τους στο σεξ.

Όπως υποστηρίζει η Λόρι Γκαρσία, αμερικανίδα συγγραφέας, το θέμα δεν είναι ότι οι γυναίκες δεν ικανοποιούνται με τίποτα, αλλά το γεγονός ότι ορισμένες φοβούνται την κριτική ακόμη και από τον σύντροφό τους.Την ίδια στιγμή άλλες εμφανίζονται πιο συγκρατημένες, ενώ κάποιες άλλες φαίνεται ότι επιλέγουν να ακολουθήσουν το δρόμο της σιωπής.

Έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό ''Journal of Sexual Medicineέδειξε ποια είναι τα θέλω των γυναικών στο σεξ.

Κατόπιν απαντήσεων τους προέκυψαν τα εξής:

Να δείχνει το πάθος του

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ομόφωνα ότι εκτός από το ρομαντισμό απαραίτο συστατικό είναι το ''έταιρο ήμισυ'' να δείχνει το πάθος του..

Να μη ξεχνά να την επιβεβαιώνει!

Ένα ποσοστό που αγγίζει το 44% των γυναικών απάντησε ότι κολακεύεται καια ποδίδει καλύτερα στο σεξ όταν ακούει φράσεις που την επιβεβαιώνουν σαν γυναίκα. Μην ξεχνάτε λοιπόν να υπενθυμίζεται στη σύντροφό σας πόσο σέξι είναι.

Αφήστε σε αυτή τον έλεγχο

Η εξουσία αποτελεί τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες το αφροδισιακό που τους απογειώνει στις ερωτικές τους επαφές.

Πάρτε τον έλεγχο

Το 91% των γυναικών απάντησε πως επιθυμούν έναν άντρα με αυτοπεποίθηση αλλά και παθιασμένο.

Όχι αμέσως στο κυρίως πιάτο!

Την ίδια στιγμή άλλη έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο New Brunswick, του Καναδά, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες προτιμούν τα προκαταρκτικά πριν δοκιμάσουν το…κυρίως πιάτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι κόβει τη διάθεση για σεξ: Έρευνα

Πως ο Δημήτρης Μαυροειδής ''έφτιαξε'' το γόνατό του; Νέα μέθοδος

Σε ποια ηλικία κοιμόμαστε καλύτερα;

Αλήθειες και μύθοι για το μέγεθος των…προσόντων!