Τα ταμπού σπάνε. Το πρωκτικό σεξ πρόκληση για τις γυναίκες

  • Iatropedia
Στη χώρα μας το λέμε χαριτολογώντας “οθωμανικό σεξ”. Στον υπόλοιπο κόσμο το ονομάζουν “ελληνικό σεξ”. Ο Ηλίας Πετρόπουλος που δεν ήταν φυσικά γιατρός, είχε αφιερώσει πολύ χώρο στα βιβλία του για τον “έρωτα της πίσω τρύπας”. Το ίδιο και δεκάδες άλλοι συγγραφείς της ερωτικής λογοτεχνίας. Η ουσία είναι πάντως ότι το πρωκτικό σεξ αν και ήταν για τις γυναίκες ένα θέμα ταμπού, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες το επιζητούν επειδή, σύμφωνα με έρευνα, μπορεί να προσφέρει δυνατότερους οργασμούς...

Μεγάλη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine, κατέδειξε ότι το πρωκτικό σεξ πλέον δεν αποτελεί ταμπού για τις γυναίκες και πολλές από αυτές μάλιστα το ζητούν από τον σύντροφο τους επειδή, όπως λένε, τους προσφέρει δυνατότερους οργασμούς.

Η έρευνα διήρκεσε 20 χρόνια και έγινε σε περισσότερες από 8500 γυναίκες. Ο επικεφαλής της έρευνας Ουίλιαμ Σάλεταν, και η ομάδα του διαπίστωσαν ότι το 1992, το ποσοστό γυναικών που ζητούσαν να δοκιμάσουν, ή δοκίμαζαν πρωκτικό σεξ ήταν στο 16%, ανεξαρτήτως ηλικίας. Σήμερα μια εικοσαετία μετά το ποσοστό αυτό έχει τριπλασιαστεί σχεδόν. Τουλάχιστον το 40% των γυναικών δοκιμάζουν και ζητούν πρωκτικό σεξ.

Η εξήγηση που δίνει ο δρ Σάλεταν, αφορά στο θέμα οργασμός. Η ομάδα του διαπίστωσε ότι το 65% των γυναικών που είχαν οργασμό, εκείνος ερχόταν μέσω του κολπικού σεξ (συμπεριλαμβάνεται και ο ερεθισμός της κλειτορίδας). Όμως οι γυναίκες που έφταναν σε οργασμό μέσω του πρωκτικού σεξ, άγγιζαν σχεδόν το 94% !!!

Ο ίδιος εξηγεί: “καταλήξαμε στο εξής απλό συμπέρασμα. Όσο πιο πολύ σεξ έχει μια γυναίκα στη ζωή της, τόσο πιο πολλοί είναι οι οργασμοί που θα βιώσει. Το πολύ σεξ οδηγεί σε εξερεύνηση του σώματος. Η εξερεύνηση κάποια στιγμή θα φέρει και το πρωκτικό σεξ. Οι πολυάριθμοι και δυνατοί οργασμοί από το πρωκτικό σεξ δεν είναι η αιτία, αλλά το αποτέλεσμα», καταλήγει ο επιστήμονας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

το εγχειρίδιο του αυνανισμού. τι πίστευαν οι γιατροί το 1927

πολλαπλοί κολπικοί οργασμοί με ενέσεις στο σημείο G, ξετρελλαίνουν τις αμερικανίδες

live οργασμός μπροστά στα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών- ΒΙΝΤΕΟ

προσέξτε πως περπατάτε, φανερώνει τι είδους οργασμό έχετε

πυροτέχνημα ο γυναικείος εγκέφαλος κατά τον οργασμό- ΒΙΝΤΕΟ

γυναικείος οργασμός: μυστικά και φόβοι

οι 237 λόγοι που οι γυναίκες κάνουν σεξ. η αγάπη δεν είναι μέσα